3/04/2009 03:17:00 μ.μ.

(2) Comments

....και μετα μας φταινε Τουρκοι Σκοπιανοι και αλλοι βαρβαροι.....

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , , , ,



Ικανοποιημένοι οι καταστηματάρχες .....Γράφει ο/η Παν. Μυτιληναίος 04.03.09
Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι επιχειρηματίες από την επίσκεψη των Αμερικανών στο νησί το προηγούμενο τριήμερο. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο η επίσκεψη ήταν μια τονωτική ένεση στις επιχειρήσεις που περιμένουν μια δύσκολη Τουριστική περίοδο φέτος. Εκτός από τα Εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Φηρά γέμισαν το τριήμερο και τα όσα ξενοδοχεία λειτουργούν, αφού πολλοί Αμερικανοί προτίμησαν να μείνουν έξω από το πλοίο τους. Οι Αμερικανοί έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τις υποδομές του νησιού και η απόφαση να συνεχιστούν οι επισκέψεις στο μέλλον είναι ειλημμένη. Στην Σαντορίνη έφτασε σήμερα και ο Αμερικανός πρέσβης ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο και συναντήθηκε με τις αρχές του νησιού.Ανακοίνωση των φορέων της Σαντορίνης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΙΩΝ

2 Responses to "....και μετα μας φταινε Τουρκοι Σκοπιανοι και αλλοι βαρβαροι....."
grsail said :
4 Μαρτίου 2009 στις 7:24 μ.μ.
Ακριβώς ίδιες εικόνες με αντίστοιχα δημοσιεύματα (γραμμένα σε πέτρα) παρατήρησα πρίν από περίπου 1.700 χρόνια όταν τμήμα του Ρωμαϊκού στόλου 'έπιασε' στην Θήρα για να αποφύγει επίμονη κοκοκεφιά του Αίολου !! Με πληροφόρησαν ότι και τότε η κοκκινοσκουφίτσα ήταν εκεί !

Παρόμοιες εκδηλώσεις είχαν παρατηρηθεί πριν από 400 περίπου χρόνια στις ζούγκλες της Αφρικής όταν ανθρωποφάγοι ιθαγενείς υποδέχθηκαν - με δέος - τους πρώτους λευκούς!

- Διάβασα στα πεταχτά το δημοσίευμα του Ρίζου (δεκαετίες είχα να το κάνω αυτό!) αν δεν βάζει και λίγη ... σάλτσα είμαστε για χοντρα κλάματα.

- Το petition Για το Ισραήλ δεν το υπογράφω διότι αρχίζει με το statement 'in the name of god' και εγώ δεν τον γνωρίζω αυτόν τον κύριο ...
4 Μαρτίου 2009 στις 8:01 μ.μ.
τον κυριο δεν γνωριζω επισης,
παρ ολα αυτα το υπεγραψα για τα
πικαρω/τσατισω γνωστους και μεγαλους φιλους στα μπλογκ..!
αλλωστε δεν ειναι κατι τις το σοβαρο,οπως και οι περισσοτερες,αν οχι ολες οι πετιτσιονεν...λολ

οσο για την κοκκινοσκουφιτσα ,κοβει
βολτες απροσκλητη αλλα καλοδεχουμενη παντου ως μωρη παρθενα...!
τον ριζο μ αρεσει να τον ακουω,
οπως και τον ταρζαν αλλα οταν τους
διαβαζω κατι μου καθεται αναποδα..

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις