3/26/2009 01:07:00 μ.μ.

(3) Comments

Religion ... upside down NGO Babys..:-P

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , ,


αφιερωμένο με ιδιαίτερη μεγάλη χαρά και απόλαυση
στα
ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ των ΜΚΟ
και άλλους φραγκοφονιάδες/francophones
της επικράτειας
(πεντε λεπτά μετά την δημοσίευση μας την πέσαν πάλι τα καλόπαιδα των blogs)


(William Blake (b. 1757, London, d. 1827, London): Dante in Hell )

Στην καθολική ακαδημία του Βερολίνου έρχεται η Μπούντες Κάντσλεριν 'Αγγελα Μέρκελ για ν'απολαύσει τις διαλέξεις. Αυτή τη φορά όμως ανέβηκε κατ' ευθείαν στην έδρα να μιλήσει γιά αρχές,ήθη και κοινωνικά παραδείγματα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων οτι..:
-Η αντίληψη μου,με βάση την οποία πολιτεύομαι,είναι η αντίληψη/εικόνα του χριστιανού ανθρώπου.Ο άνθρωπος ,που σαν κατ'ομοίωσην δημιούργημα του θεού,θα επιλέγει την ελευθερία.Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι,είναι αμαρτωλοί/για να χρησιμοποιήσω την εκκλησιαστική γλώσσα,αλλά υπάρχει συγχώρεση διότι ο κάθε άνθρωπος επιστρέφει στην αγκαλιά του Κυρίου.Ακόμη και στην πολιτική της την ίδια,παρ' όλο που δεν ακολουθεί πιστά το ευαγγέλιο,υπάρχει ένα κομμάτι εμπιστοσύνης στον θεό.Με τη βοήθεια του Κυρίου ,οι χριστιανοί θα μπορούσαν ν' αντιμετωπίσουν με ελπίδα και σιγουριά ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.Διότι μπορούν να πιστεύουν στον Θεό. Ετσι μπορεί να πολιτεύεται πάντα στον δρόμο του Θεού,γεγονός που είναι ιδιαίτερη υποχρέωσή της ,εξ αιτίας της χριστιανικής ονομασίας του κόμματός της ( χριστιανικη-δημοκρατική-ένωση / Christian-Demokratische-Union )CDU.
Για την κόρη του Ευαγγελικού ιερέα ακόμη και η σημερινή οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα της απομάκρυνσης απο την χριστιανική οργάνωση της κοινωνίας......
πηγη..:Rheinische Post
"ein gutes Stück Ökumene"
3 Responses to "Religion ... upside down NGO Babys..:-P"
grsail said :
26 Μαρτίου 2009 - 8:38 μ.μ.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την κα Μέρκελ.

Άλωστε είπαμε: Ο Χριστός Σώζει !!

Ήμαρτον ...
26 Μαρτίου 2009 - 8:48 μ.μ.
αυτή η συγκαταβατικότητά σου
με εκπλήσει κάθε φορά
όλο και πιο πολύ..:-)
Aji said :
2 Απριλίου 2009 - 11:50 π.μ.
I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.


Kaylee

http://www.craigslistsimplified.info

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις