3/23/2009 01:07:00 π.μ.

(2) Comments

APOCALYPSE....H ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ

Oταν ο Μανώλης Γλέζος,παλληκάρι τότε,το 1944 κατέβαζε την Σβάστικα από τον ιστό της Ακρόπολης ήλπιζε ότι ποτέ πια στην ζωή του δεν θα ερχόταν αντιμέτωπος με το τρισάθλιο και απάνθρωπο είδος των δοσίλογων,ταγματασφαλιτών,τσάμηδων και ρουφιάνων πού καταστρέψαν και βασανίσαν τους έλληνες,αν όχι περισσότερο το ίδιο με τις κατοχικές δυνάμεις....
Δυστυχώς όμως η πολιτεία και η κοινωνία των ελλήνων τον ανάγκασε να ξαναζήσει εκείνον τον φοβερό και απάνθρωπο εφιάλτη αλλες δυό φορες,μέχρι την απελευθέρωση το 1974.

Σήμερα 35 χρόνια μετα την πτώση της δικτατορίας του Ιωαννίδη και του Γεωργαλά,
μας φέρνουν τον Sir Ian Blair απο το anti-terror force και όλοι ρωτάτε τι τον χρειαζόμαστε...
ορίστε λοιπόν η απάντηση στις απορίες σας...:

H Βρετανία οργανώνει πολίτες(ρουφιάνους) στην αντιτρομοκρατική,
και οι δαπάνες θα είναι £ 3,5 δισ. λίρες το χρόνο..!

Περιπτερουχοι και Πλανοδιοι ξεσηκωθητε....

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 17:06:45 GMT

Η Βρετανία έχει ξεκινήσει μία μυστική συμμαχία πολιτών και τους προσλαμβάνει να ενεργούν ως μυστικοί πράκτορες κατά των υπόπτων τρομοκρατίας. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν δήλωσε ότι η πρωτοβουλία είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο. . Σύμφωνα με αυτόν, δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν ήδη εκπαιδευτεί για το σκοπό αυτό.Ο Μπράουν δήλωσε την Κυριακή ότι το φάσμα των ατόμων "από φρουρούς ασφαλείας μεχρι και διαχειριστές" που ξέρουν πώς να "αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό και ξέρουν τι να παρακολουθήσουν πηγαίνουν ως απλοί άνθρωποι στην καθημερινή τους δουλειά σε σχετικές επιχειρήσεις σε πολυσύχναστες θέσεις, όπως σταθμούς, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και αθλητικούς συλλόγους.
Ο Βρετανός Υπουργός Εσωτερικών Jacqui Smith δήλωσε ότι το στρατηγικό πρόγραμμα, που ονομάζεται Contest δύο, θα είναι πιο ανοιχτό από των ,στο παρελθόν ,προσπαθειών καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Κατά τα τελευταία δύο έτη, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει φυλακισμένους άνω των 80 υπόπτων για τρομοκρατία.
Ο βρετανός πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας ότι μέχρι το 2011, στη Βρετανία θα είναι οι δαπάνες £ 3,5 δισ. λίρες το χρόνο για αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες.

RSM/HGH/AA RSM / HGH / AA /Press TV
αν σας μείνει διάθεση,διαβάστε ακόμη...

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μια συγκλονιστική κραυγή πριν το τέλος....
2 Responses to "APOCALYPSE....H ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ"
grsail said :
23 Μαρτίου 2009 στις 2:16 μ.μ.
Η τελευταία φράση από το σημερινό μου post (που απλά στηρίζεται στο δικό σου), οφείλεται στον συμβολισμό μιας των φωτογραφιών που επέλεξες : Η Ακρόπολη (το υπέρτατο ίσως σύμβολο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) εν μέσω λυσσώδους τρικυμίας !
23 Μαρτίου 2009 στις 2:25 μ.μ.
το διάβασα ήδη..!
ευχαριστώ..:-)

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις