3/30/2009 05:07:00 μ.μ.

(0) Comments

«πιθανώς θα υιοθετήσουν και απόφαση για να σταματήσει να γυρίζει η Γη»...:-D

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , , , , , ,

δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του και οι φιλοισραηλινοί ευροβουλευτές του ΕΚ
το έκαναν πραγματικότητα
...ορίστε...


αρκει να κρύψουν τα εγκλήματα του Ισραήλ..:-P

O παλαιστίνιος γιατρός Izzeldin Abulaish, που έχασε τρεις κόρες κατά το βομβαρδισμό του σπιτιού του από ισραηλινές δυνάμεις, συναντά ευρωβουλευτές....





ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ
ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
Mπλόκο στην προεδρία Λεπέν
Ευρωβουλευτές των μεγάλων πολιτικών δυνάμεων στο Στρασβούργο (το σιωνιστικό / ισραιληνό λόμπυ δηλαδη )πιέζουν συντονισμένα ( ξεκατινιάζονται δηλαδη) για αλλαγή κανονισμών, ώστε να εμποδίσουν τον Ζαν Μαρί Λεπέν να προεδρεύσει -ως γηραιότερος- του Σώματος μετά τις ευρωεκλογές.
Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς τους... απαντά, χαρακτηρίζοντας ξανά τους ναζιστικούς θαλάμους αερίων «λεπτομέρεια της ιστορίας».
Ο πρόεδρος του EΛK Βίλφρεντ Μαρτένς στήριξε την πρωτοβολία των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων ( Σιωνιστών)για την αλλαγή του κανονισμού της Ευρωβουλής που ορίζει ότι ο γηραιότερος ευρωβουλευτής (εν προκειμένω ο 80χρονος Λεπέν, εάν επανεκλεγεί τον Ιούνιο) προεδρεύει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου έως ότου εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.
Ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών Σιωνιστών Μάρτιν Σουλτς, εξέφρασε ανησυχία για το ενδεχόμενο να προεδρεύσει του Σώματος ένας αρνητής του Ολοκαυτώματος.
Αντικρούοντας τον Μάρτιν Σουλτς, ο βετεράνος της γαλλικής ακροδεξιάς επανέλαβε από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι οι ναζιστικοί θάλαμοι αερίων ήταν «λεπτομέρεια της ιστορίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» - δήλωση για την οποία είχε καταδιαστεί σε χρηματικό πρόστιμο το 1987.
Στο Στρασβούργο επικράτησε αναταραχή με τους ευρωβουλευτές (του Σιωνιστικου Λόμπυ )
να φωνάζουν και να επικρίνουν τον Λεπέν,
(το eκάναν ΧΑΒΡΑ το ευροκοινοβούλιο..:-P )
συνεχίζοντας ο Λεπέν χαρακτήρισε την κίνηση των ευρωβουλευτών για αλλαγή των κανονισμών «ηλίθια», λέγοντας ότι «πιθανώς θα υιοθετήσουν και απόφαση για να σταματήσει να γυρίζει η Γη».
TAKE FIVE ( ΚΑΙ ' ΣΥ ΛΑΕ ΠΑΡΕ ΠΕΝΤΕ..:-P )
0 Responses to "«πιθανώς θα υιοθετήσουν και απόφαση για να σταματήσει να γυρίζει η Γη»...:-D"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις