3/27/2009 06:07:00 μ.μ.

(3) Comments

Obama_Drama..........2014


give me more money ,please..:-P



made in Argentina with Love & Hope...

Διάφοροι διεθνείς αναλυτές προσεγγίζουν τη δυνατότητα / πιθανότητα μιας κατάρρευσης διαδεδομένη στις ΗΠΑ. Την περασμένη Παρασκευή, 20-Φεβ-09. " το πρόγραμμα "Ο Πόλεμος Δωμάτιο" ( "Το Δωμάτιο Πολέμου"), που παρουσιάζει ο ρεπόρτερ Glenn Beck για Foxnews Τηλεόραση, έδωσε ένα ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην αξιολόγηση "ό, τι και αν .." (ό, τι και αν;) παρουσιάζεται η "οικονομική 11η Σεπτεμβρίου» ( «Μια οικονομική 911"), για το οποίο η ανάλυση της μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται από στρατιωτικό στρατηγικό σχεδιασμό, την εφαρμογή των πιθανών σεναρίων με μεγάλο αντίκτυπο εκδηλώσεις (με τον τρόπο του πολέμου παιχνίδια).


Ο δημοσιογράφος Μπεκ είπε επανειλημμένα ότι το καλύτερο σχέδιο είναι να προετοιμαστούμε για το χειρότερο, και σίγουρα δεν είναι η περίπτωση, τόσο το καλύτερο. Όλα τα σενάρια που είχαν αξιολογηθεί με βάση το σκεπτικό, "Είμαστε το έτος 2014. Κι αν ...?" . Eμεις πιστεύουμε ότι το έτος 2014 επελέγη για να μην είναι τόσο προφανές ότι αυτές οι αναλυτές πιστεύουν (ή ελπίδα, ή σχέδιο) ότι τα σενάρια αυτά θα συμβεί πριν από το 2014 ή κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Barack Obama.



Δεδομένου ότι η εντολή του Obama λήγει τον Ιανουάριο του 2013, λέγοντας ότι τα σενάρια αυτά είναι για το "2014", τους επιτρέπεται να αρχίσουν το παιχνίδι και να πετάξουν την μπάλα στο 2014, γιατί τότε το αποτέλεσμα ( η κατάρρευση ) θα παρουσιαστεί στον "μέλλοντα πρόεδρο που θα αναλάβει την θέση του Obama ... "
Οι μεγάλοι άρχοντες του κόσμου φαίνεται να απομακρύνονται απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να συνενωθούν με άλλους νέους τρόπους και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές. Τώρα πηγαίνουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, όπου η Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, σίγουρα δεν είναι το κύριο κέντρο εξουσία ...
Σενάριο 1) Συνολική οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία η Dow Jones Industrial Μέσος όρος μειώθηκε σε 2.800 μονάδες / η ανεργία υπερβαίνει το 12% / Όλες οι τράπεζες κρατικοποιημένες / Η αγορά ακινήτων καταρρέει, χρυσό πηγαίνει au $ s 8000 ουγκιά, οι άνθρωποι δημιουργούν τους εναλλακτικό νόμισμα και ανταλλαγής θα είναι η μορφή της οικονομικής ανταλλαγής.
Σενάριο 2)Θα περιορίσει τα όρια της ελευθερίας της γνώμης και του τύπου, ιδίως δεδομένης της αυξανόμενης αντίδρασης του πληθυσμού που θεωρεί ως προδοσία από την κυβέρνηση της εντολής που έλαβε του λαού. Οι συμμετέχοντες, Onkar Ghote (της Ayn Rand Institute), λέει ότι υπάρχει ο κίνδυνος ότι η κυβέρνηση επιβάλλει περιορισμούς σχετικά με την έκδοση της γνώμης και δημιουργούν μια "επίσημη γραμμή" της σκέψης. Ο Δημοσιογράφος Beck υπενθύμισε το κοινό παρασκήνιο, όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1917, έχοντας 150.000 πολιτικούς κρατουμένους που το μόνο έγκλημα τους ήταν να έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στον πόλεμο. Μπορεί να συμβεί ξανά mamanga.blogspot.com/

Η Ιδιοκτησία Βλάπτει Σοβαρά την Εργασία!

3 Responses to "Obama_Drama..........2014"
grsail said :
27 Μαρτίου 2009 στις 4:34 μ.μ.
Διάβασε το post της CYNICAL:
"Η Ιδιοκτησία Βλάπτει Σοβαρά την Εργασία!"
grsail said :
27 Μαρτίου 2009 στις 4:35 μ.μ.
... http://e-cynical.blogspot.com/2009/03/blog-post_27.html
27 Μαρτίου 2009 στις 5:17 μ.μ.
φχαριστώ...,
αλλά το έχω ήδη πριν μια ώρα και κατι
διαβάσει..!
καλοοο!
ήθελα κι' όλας να βάλω και ένα λινκ
στην ανάρτηση,αλλα το ξέχασα...
μόλις επανόρθωσα..:-)

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις