3/21/2009 06:32:00 μ.μ.

(4) Comments

Ας απαντήσει ο κύριος Σανιδάς...1МАКЕДОНИЯ 2500 година
МАКЕДОНИЯ 2500 година албански провинциален

Ο πρώην μπράβος σε νυκτερινό κέντρο και γυμναστής υποστήριξε
ότι η επιχείρησή του ήταν "νόμιμη".

ο Nicholson είχε καταφέρει να κερδίσει τεράστιο χρηματικό ποσό που του επέτρεψε να αγοράσει μια τεράστια έκταση στο Τσέσαϊρ.
Sprawling mansion: Nicholson lived on this vast property in Frodsham, Cheshire

Πόσους τέτοιους έχουμε στην ελλάδα και ποιός τους καλύπτει..???
Στη φυλακή τοκογλύφος που βίαζε οφειλέτριες...21/03/2009 | ΑΠΕ

"Επ' αόριστον" φυλακίστηκε τοκογλύφος που καταδικάστηκε σε ποινή 15 ετών κάθειρξης για βιασμό, ξυλοδαρμούς οφειλετών, εκβιασμούς κ.ά. αδικήματα.


Ο Πωλ Νίκολσον, 39 ετών, τοκογλύφος που χρέωνε υπέρογκους τόκους, χρησιμοποιούσε ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ για να εκβιάζει τα θύματά του για να τον πληρώνουν κι απαιτούσε από τις γυναίκες οφειλέτριες σεξουαλικές χάρες φυλακίστηκε χθες Παρασκευή για διάστημα που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Ο Νίκολσον καταδικάστηκε για βιασμούς, 14 κατηγορίες περί εκβιασμού, επίθεσης, παράνομης απόκτησης ιδιοκτησίας και παράνομου δανεισμού σε δικαστήριο στο Ουάρινγκτον τον Φεβρουάριο.Ο δικαστής Τόμας Τηγκ, ο οποίος καταδίκασε το Νίκολσον σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, θεώρησε ότι αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια και διέταξε εντολή να φυλακιστεί επ' αόριστον.Στην κοπέλα του Νίκολσον, Τρέισυ Ρότζερς, 36 ετών, που καταδικάστηκε για εκβιασμό και ξέπλυμα χρήματος, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
Το ζευγάρι, το οποίο είχε την εταιρία Falcon Securities, είχε στο στόχαστρό του 800 πολίτες, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association.Στις γυναίκες που όφειλαν χρήματα στο Νίκολσον ο καταδικασθείς πρόσφερε την "επιλογή" να "πληρώσουν σε είδος", κάνοντάς του σεξουαλικές χάρες, δουλεύοντας σε μπαρ γυμνόστηθες ή δουλεύοντας ως ιερόδουλες για λογαριασμό του.

Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση κι εκβιάζονται από τοκογλύφους να καταγγέλλουν το γεγονός στις αρχές. Αξιωματούχος τόνισε πως "η τρέχουσα οικονομική κρίση ίσως ωθήσει πολλούς να σκεφτούν να προσεγγίσουν εταιρίες που δανείζουν χρήματα. Τους συμβουλεύω να σκεφτούν σοβαρά ποιον εμπιστεύονται".

4 Responses to "Ας απαντήσει ο κύριος Σανιδάς...1"
taspa said :
21 Μαρτίου 2009 - 9:21 μ.μ.
καλησπέρα.Τι εννοεί ο ποιητής?
Στη χώρα των αγιων οικογενειών,δεν χρειαζόμαστε Δικαστές,θαύματα χρειαζόμαστε.
21 Μαρτίου 2009 - 9:30 μ.μ.
οποιος χρειάζεται θάυματα στον
εφραίμ τον αγιοζωνίτη...;-)
καλησπέρα...!
σήμερα το μεσημέρι,
μόλις έβαλα τα δυο λινκ απο το ημερολογιο στην ανάρτηση
η google μου μπλόκαρε τον Β
και για δύο ώρες δεν μπορούσα να
γράψω τίποτα...!
taspa said :
21 Μαρτίου 2009 - 10:28 μ.μ.
παρομοίως και γω και αλλοι ειχαμε πρόβλημα!!!!
grsail said :
22 Μαρτίου 2009 - 1:07 π.μ.
Η διευθυνσιοδότηση των blogspot ιστιότοπων από τους DNS είναι μάλλον προβληματική σε μόνιμη βάση ... αν ανοιξει κανείς πολλά blogspot blogs το ένα μετά το άλλο τότε ΙΕ, FireFox και Chrome 'χάνονται'

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις