4/06/2009 04:55:00 μ.μ.

(0) Comments

ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ τα Δελτια Τυπου για το αεροπορικο δυστυχημα στο Αμστερνταμ...?!?

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , , ,


Αυτη η προταση διευκρινηση λειπει απο τα δελτια ειδησεων ....

Van 15 passagiers is de nationalititeit nog niet bekend.
Von 15 Passagiere nationalititeit ist noch nicht bekannt.
_______________________________________

Απο 15 Επιβατες η Εθνικοτητα ειναι αγνωστη...?!?
_______________________________________

ΓΙΑΤΙ..????????

26/02/2009 | ΑΠΕ


Δόθηκε στην δημοσιότητα η κατάσταση με τα ονόματα των 135 επιβαινόντων στο τουρκικό αεροπλάνο που συνεντρίβη χθες στο αεροδρόμιο Σίπολ.

Οι ολλανδικές αρχές έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα την κατάσταση με τα ονόματα των επιβατών του τουρκικού αεροπλάνου που συνετρίβη χθες στο αεροδρόμιο Σίπολ του Αμστερνταμ.

(An Bord des Flugzeugs waren 53 niederländische, 51 Türken, 7 Amerikaner, 3 Briten, 1 deutsch, 1 Bulgarisch, 1 Finne, 1 in Taiwan, und 1 Italienisch.)

Στο Μπόϊνγκ 737-800 επέβαιναν 53 Ολλανδοί και 51 Τούρκοι, επτά Αμερικάνοι, τρεις Βρετανοί, ένας Γερμανός, ένας Βούλγαρος, ένας Φινλανδός, ένας Ιταλός και ένας υπήκοος της Ταϊβάν, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο ο Τέο Βέτερινγ, δήμαρχος της Χααρλεμερμεερ,της περιοχής όπου κατέπεσε το αεροπλάνο.

Στο αεροπλάνο επέβαιναι συνολικά 135 άτομα όταν έπεσε και συνετρίβη λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν από τον διάδρομο προσγείωσης στο Σίπολ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι, από τους οποίους έξι επιβάτες και τρία από τα μέλη του πληρώματος. Σήμερα εξακολουθούν να νοσηλεύονται 63 άτομα, από τα οποία τα έξι είναι σοβαρά.

Τα μαύρα κουτιά του τουρκικού αεροπλάνου αναλύονται σήμερα στο Παρίσι από το Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (BEA), όπου μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ, δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο η Σάντρα Γκρένενταλ, της ολλανδικής υπηρεσίας ασφαλείας που είναι επιφορτισμένη με την εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος.

0 Responses to "ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ τα Δελτια Τυπου για το αεροπορικο δυστυχημα στο Αμστερνταμ...?!?"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις