4/18/2009 01:07:00 μ.μ.

(0) Comments

Στο Τρινιντάτ βγήκαν τα μαχαίρια..:-P

...πρώτα έτσι...
Summit of Organisation Amerikanischer Staaten (OAS)
Port-of-Spain in Trinidad und Tobago .
( από der Standard.at)
...και μετά έτσι...

...αλλά...

Οι αρχές της Βολιβίας εξουδετέρωσαν ομάδα τρομοκρατών που είχαν φθάσει στη Βολιβία από την Ιρλανδία και την Κροατία, με αποστολή να δολοφονήσουν δημόσια πρόσωπα στη χώρα την Άνδεων και η οποία κατά την αστυνομία συνωμοτούσε για να δολοφονήσει τον πρόεδρο Έβο Μοράλες και τον αντιπρόεδρο Άλβαρο Γκαρσία.

Terror in Bolivien

Álvaro García

Η συντηρητική αντιπολίτευση έκανε λόγο περί "παράστασης" αλλά...:




Οι τρεις μισθοφόροι τρομοκράτες σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς σε ξενοδοχείο στη Σάντα Κρους, προπύργιο της αντιπολίτευσης, την ώρα που οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να τους συλλάβουν.



"Η έρευνα βρίσκεται πλέον στα χέρια των εισαγγελέων. Ελπίζω να ολοκληρώσουν την δουλειά τους σύντομα ώστε να έχουμε σαφείς και στέρεες πληροφορίες" για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συνωμοσία, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Βίκτωρ Ούγο Εσκομπάρ στην κρατική τηλεόραση.

Ο Μοράλες είχε καταδικάσει με έντονο τρόπο τα βίαια επεισόδια στη Σάντα Κρους το 2008 ως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του που ενορχήστρωσε η ηγεσία της αντιπολίτευσης με τη συνεργασία του πρεσβευτή των ΗΠΑ και πρακτόρων της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ, DEA. Στα τέλη της χρονιάς, απέλασε τον πρεσβευτή και τα στελέχη της υπηρεσίας.

Την Πέμπτη, ο Μοράλες είπε ότι η δεξιά αντιπολίτευση ήθελε "να μας γαζώσει με σφαίρες", αναφερόμενος στον εαυτό του και τον αντιπρόεδρο.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι είπαν ότι η ομάδα των εκτελεστών φέρεται να είχε επίσης στόχο το Ρούμπεν Κόστας, κυβερνήτη της Σάντα Κρους και σφοδρό επικριτή του Μοράλες, γεγονός που κατά ορισμένους αναλυτές πυκνώνει το μυστήριο.

Επίσης, η ομάδα φέρεται να βρίσκεται πίσω από επίθεση με δυναμίτη στο σπίτι του ρωμαιοκαθολικού επισκόπου Χούλιο Τεράσας νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

sandoval

Ο καρδινάλιος και πρόεδρος της καθολικής συνόδου της Βολιβίας , πρώτος Καρδινάλιος της Santa Cruz, Kardinal Julio Terrazas Sandoval στου οποίου το σπίτι έγινε βομβιστική επίθεση χωρίς θύματα το προηγούμενο βράδυ(και του οποίου καταστράφηκε μόνον η είσοδος ( απουσίαζε..:-P ).


"Η ομάδα των τρομοκρατών είχε μια στρατηγική. Μέρος της ήταν να επιτεθούν στον καρδινάλιο. . . και άλλες ενέργειες, όχι μόνο εναντίον του προέδρου και του αντιπροέδρου, αλλά και εναντίον άλλων αξιωματούχων", είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μάρκος Φαρφάν στο ραδιοφωνικό δίκτυο Erbol.

Ο Φαρφάν πρόσθεσε ότι οι συνωμότες είχαν στόχο να ανατινάξουν ένα σκάφος του ναυτικού στο οποίο ο Μοράλες, ο πρώτος ιθαγενής πρόεδρος στην ιστορία της Βολιβίας, συναντήθηκε με το υπουργικό συμβούλιο πριν δύο εβδομάδες, ενώ σχεδίαζαν να προκαλέσουν ένα "κύμα βίας" στη χώρα.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών Χοσέ Ινσούλσα καταδίκασε την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Μοράλες χθες Παρασκευή μετά από συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βολιβίας στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο, όπου βρίσκεται και ο βολιβιανός πρόεδρος για τη Σύνοδο της Αμερικής.

Η ταυτότητα των ενόπλων


Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ABI, ο ένας ήταν Βολιβιανός και Ούγγρος, ονομαζόταν Εδουάρδο Ρόσα Φλόρες κι είχε πολεμήσει για λογαριασμό αποσχιστικών κινημάτων στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Οι 'αλλοι δυο ειναι ο ιρλανδος Dwyer Michael Martin και ο ουγγρος Magyarosi Árpád .


στό facebook
Eduardo Rozsa Flores

Ο δήθεν δημοσιογράφος Eduardo Rózsa-Flores (μητέρα από Βολιβία,πατέρας από Ουγγαρία,εβραικής καταγωγης..???) ήταν ο τελευταίος γραμματέας νεολαίας της
Φιλοσοφικής έδρας του Eötvös Universität/ πανεπιστημίου Budapest το 1989.

El Club de Eduardo

Αμέσως μετά έλαβε μέρος στον σφαγιασμό και εκδιωγμό των Σέρβων της Κραίνας στην Κροατία και παρασημοφορηθηκε γι' αυτο απο τον κροατη Ex-President Franjo Tudjman .

Κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και άλλες παρανομίες...!

ΑΛΛΑ

τόσο η Ιντερπολ όσο και το διεθνές δικαστήριο της Χάγης

δεν μπορούν να τον βρούν εδώ και δεκα τόσα χρόνια..:-P


Αμέσως μετά την απαγγελία των κατηγοριών ίδρυσε την ισλαμική ένωση ουγκαρίας
(Ungarischen Islamischen Gemeinschaft) της όποίας διετέλεσε και αντιπρόεδρος και οργάνωσε τα ακροδεξιά/φασιστικά στοιχεία της Ουγγαρίας εναντίων των Τσιγγάνων..!


Δείτε τα έργα του στο

http://eduardorozsaflores.blogspot.com/

αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ διότι..:
1. το παίζει φίλος των παλαιστινίων και ντεμέκ αναρχικός

( όπως πολλοί έλληνες κυπατζήδες και άλλοι bloggers..:-P )

2. είναι γεμάτο με maleware made in Mossad & BND ...;-)

3. δεν κάνω πλάκα..!


Η αστυνομία συνέλαβε άλλα δύο άτομα στην έφοδό της στο κτίριο της εταιρείας

Firma COTAS SERVICIOS (Cooperativa de Telefonos de Santa Cruz)

στη Σάντα Κρους,http://www.cotas.net/ που ήταν από

τη Ουγγαρία ο Elod Toaso και την Κροατια ο Mario Tadic .

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι κατέσχεσε τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών,

όπλα μεγάλου διαμετρήματος και εκρηκτικά στο κτίριο.

Anschlag auf Evo Morales

Evo Morales


0 Responses to "Στο Τρινιντάτ βγήκαν τα μαχαίρια..:-P"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις