4/19/2009 05:16:00 μ.μ.

(0) Comments

Δελτίο Τύπου Κογκρέσου...Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009


...για να μην λετε οτι ειμαστε φανατικοι και υπερβολικοι...

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου: Κογκρέσου Δείτε την καταστροφής στη Γάζα


Γάζας, Παλαιστινιακά Εδάφη - Δύο μέλη του Κογκρέσου, Keith Ellison (D-Μινεσότα) και Brian Baird (D-Washington) επισκέφθηκε τη Γάζα, την Πέμπτη για να δείτε από πρώτο χέρι την καταστροφή από τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις του αέρα και του εδάφους, και να συναντηθεί με τους διεθνείς και τοπικών οργανισμών αρωγής.

. Η επίσκεψη, η οποία δεν έχει την επίσημη έγκριση της Διοίκησης Obama, είναι η πρώτη φορά που κάποιος από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει τεθεί σε Γάζα σε περισσότερα από τρία χρόνια.

. Πριν από την είσοδο της Γάζας, η Κογκρέσου συναντήθηκε με τον κύριο διαπραγματευτή της Παλαιστινιακής Αρχής, και ταξίδεψε στην πόλη της Δυτικής Όχθης Ραμάλα για να συναντηθεί με τον Δρ Riad Malki, Υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής.

. Την Παρασκευή, Ellison και Baird θα περιοδεύσει τις ισραηλινές πόλεις Ashkelon και Sderot, που έχουν τους στόχους της πολλές επιθέσεις με πυραύλους, επανειλημμένα ξεκίνησε από το εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας, το Ισραήλ και το οποίο έχει πει είναι μία από τις βασικές αιτίες για τις πρόσφατες ενέργειες σε Γάζα.

. "Το προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ενημέρωσε μας ανησυχίες για την ασφάλεια της δικής μας ασφάλειας, και γνωρίζουμε καλά την ευαίσθητη πολιτικά θέματα που εμπλέκονται σε αυτή την επίσκεψη», είπε και οι δύο βουλευτές στην επίσημη θέση.
."Ωστόσο, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είναι εδώ για να δείτε τι έγινε για τους εαυτούς μας? Να ανταποκριθεί άμεσα με ανθρώπους που έχουν πληγεί από την καταστροφή, και να εκφράσουμε την ανησυχία μας και την υποστήριξη», είπε ο βουλευτής Baird.

. "Θέλουμε επίσης να κατανοήσουν καλύτερα τι μπορεί και τι πρέπει να γίνει για να ανακάμψει από τις καταστροφές, η αντιμετώπιση του προβλήματος, και να εργαστούν προς μια βιώσιμη, δίκαιη και ειρηνική λύση», είπε ο βουλευτής Ellison.

.Μετά την ημέρα των δαπανών που επισκέπτονται διάφορα σημεία εντός της Λωρίδας της Γάζας, καθώς και συνάντηση με τους πολίτες και την ανακούφιση των εργαζομένων, Ellison και Baird ήταν βαθιά επηρεαστεί από όσα είχαν δει και ακούσει.

. "Οι ιστορίες για τα παιδιά που πλήττονται μένα το πιο", είπε ο Ellison.
.” "Δεν υπαρχει γονέας, ή κάποιος που νοιάζεται για τα παιδιά, μπορεί να παραμείνει ασυγκίνητος από όσα Brian και είδα εδώ."

. "Η ποσότητα της φυσικής καταστροφής και το βάθος του ανθρώπινου πόνου εδώ είναι εντυπωσιακό», είπε ο Baird, "Όλη η γειτονιές έχουν καταστραφεί, τα σχολεία πλήρως επιπέδων, τις θεμελιώδεις ανάγκες όπως το νερό, το αποχετευτικό δίκτυο, ηλεκτρικής ενέργειας και εγκαταστάσεις έχουν πληγεί και ακινητοποιείται.
. Ανθρωπιστικούς οργανισμούς, οι ίδιοι, έχουν σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί.
. Οι προσωπικές ιστορίες των παιδιών που σκοτώθηκαν στα σπίτια τους ή τα σχολεία? Ολόκληρων οικογενειών ξεκληριστούν, και αρωγής εμποδίζονται από την εκκένωση των τραυματιών είναι καρδιά wrenching.
.Και αυτό που συνεχίζει να προχωρήσουμε, είναι συγκλονιστικό και ανησυχητικό πέρα από τα λόγια. "Της Ουάσιγκτον κατάσταση βουλευτής είπε.

. Έρευνα σχετικά με το καθεστώς των προσπαθειών αρωγής, οι βουλευτές έμαθαν ότι ορισμένες ενισχύσεις υλικό έχει τη δυνατότητα, εφόσον η ένταση των επιθέσεων μειώνεται πριν από ένα μήνα, αλλά πολλά ακόμη να παρεμποδίζεται από τις ισραηλινές δυνάμεις άμυνα. . Ένα παράδειγμα της βοήθειας που έχει απαγορευθεί από την κυβέρνηση του Ισραήλ περιλαμβάνει φακές, μακαρόνια, πολτό τομάτας, και άλλα κοινά προϊόντα διατροφής.
. Βασικά δομικά υλικά, γεννήτρια καυσίμου και για την επισκευή τμημάτων κατεστραμμένο εξοπλισμό επεξεργασίας νερού έχουν μείνει στο περιθώριο.

. "Αν αυτό είχε συμβεί στη δική μας χώρα, θα ήταν εθνική ντροπή και μια έκκληση για επείγουσα βοήθεια.
. Είμαστε χαρούμενοι που ο Πρόεδρος Obama ενεργήσει γρήγορα για την αποστολή ανθρωπιστικής τόσο αναγκαία χρηματοδότηση για την Γάζα για την προσπάθεια αυτή.. Ωστόσο, η αυθαίρετη και αδικαιολόγητη ισραηλινών περιορισμών σχετικά με τα τρόφιμα, και την επισκευή και την ανοικοδόμηση των υλικών είναι απαράδεκτο και αδικαιολόγητο.
. Άνθρωποι? Αθώα παιδιά, γυναίκες και μη μαχητών, θα είναι χωρίς νερό, τροφή και συνθήκες υγιεινής, ενώ τα πράγματα που τόσο ανάγκη έχουν συνεδρίαση σε φορτηγά στα σύνορα, που αρνήθηκε την άδεια να πάει στο ", δήλωσε ο Ellison.

. Οι ανησυχίες του Κογκρέσου σχετικά με την μεταχείριση των Παλαιστινίων, δεν περιορίζεται στην Γάζα.
.Επίσης, επισκέφθηκε παλαιστινιακά νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς από την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη.
. Εκεί συναντήθηκε με τους γιατρούς, νοσοκόμες και νοσοκομειακής σκηνοθέτες που περιγράφεται πώς επίσημη ισραηλινή πολιτικές περιορίζουν συνοριακού ελέγχου που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη και δαπανηρή για τους ασθενείς, νοσηλευτές, ιατρικών τεχνικών, καθώς και άλλα ουσιώδη για την επίτευξη του προσωπικού του νοσοκομείου για να λαμβάνουν ή να παρέχουν φροντίδα.

. "Είναι δύσκολο για κάποιον στη χώρα μας να φανταστούμε πώς θα πρέπει να αισθάνονται ότι έχουν ένα άρρωστο παιδί που χρειάζεται επείγουσα περίθαλψη ή λαμβάνει χημειοθεραπεία ή αιμοκάθαρση, τότε να είναι υποχρεωμένες να ακολουθήσουν μια ασκόπως μακρά διαδρομή, αντί να οδηγούν τα πόδια, και να περιμένουμε στις γραμμές όσο δύο ώρες απλά για να πάτε στο νοσοκομείο. .”
. Ως επαγγελματία του τομέα της υγείας και εγώ, βρήκα αυτό το βαθιά ανησυχητικό - δεν υπάρχει, στην πραγματικότητα είναι πέρα από αυτό, είναι εξωφρενική. ", Είπε Baird.

. Ανταπόκριση σε αυτό και άλλα θέματα που οι βουλευτές υπογράμμισαν θεμελιώδεις αλλαγές και λύσεις απαιτούνται πέρα από τις άμεσες προκλήσεις στη Γάζα.

. "Η πρώτη και η πιο επείγουσα προτεραιότητα πρέπει να είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στη Γάζα.
.Ταυτόχρονα, οι επιθέσεις με πυραύλους εναντίον ισραηλινών πόλεων πρέπει να σταματήσει αμέσως.
. Ακριβώς όπως ο λαός της Γάζας δεν πρέπει να υπόκειται σε αυτά που έχουν εμπειρία, η ισραηλινοί πολίτες δεν θα πρέπει να ζει με το φόβο της συνεχούς και αδιάκριτη ύψη.
. Ολόκληρη η περιοχή και η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει εκ νέου η ίδια τις δύσκολες αλλά αναγκαίες αλλαγές για την επίτευξη διαρκούς και δίκαιης ειρήνης και ασφάλειας για την περιοχή.
. Πρόεδρε Obama έχει σημειώσει σημαντική και η ενθάρρυνση πρωτοβουλιών.
. Ηνωμένες Πολιτείες ειδικού απεσταλμένου, George Mitchell, θα είναι αναμφίβολα μεγάλη για να ακούσετε το θιγόμενο μέρη και στη συνέχεια να δώσει συμβουλές ανάλογα.
. Για τώρα είναι μέχρι εδώ ηγετών και των πολιτών στη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και στο Ισραήλ για την επίτευξη προόδου προς την κατεύθυνση που κοινό στόχο, "Ellison και Baird συμπέρασμα.(αυτοματη μεταφραση google)
το κειμενο στα αγγλικαGaza, Palestinian Territories
0 Responses to "Δελτίο Τύπου Κογκρέσου...Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις