4/18/2009 10:59:00 π.μ.

(0) Comments

Eσυ τωρα θα μαθεις γιατι σημερα που ερχονται ελληνοαμερικανοι το πασοκ δεν βγαζει κιχ...

Ομπάμα σε Γιώργο: Προσβλέπω στη συνεργασία μας

Την προσδοκία του για μία στενή συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα για τα προβλήματα της περιοχής και την αντιμετώπιση των παγκοσμίων προκλήσεων εκφράζει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Η επιστολή επιδόθηκε στον κ. Παπανδρέου από τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ και είναι σε απάντηση των συγχαρητηρίων, που του είχε στείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Κατά τη συζήτησή που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Σπέκχαρντ, ο αμερικανός πρέσβης ανέπτυξε τη νέα προσέγγιση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, με επίκεντρο το διάλογο, έτσι όπως την ανέπτυξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Μπάιντεν,το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μόναχο.
Κυριάρχησαν επίσης, τα θέματα της διεθνούς οικονομικής κρίσης, καθώς και τα προβλήματα της περιοχής μας και της Μέσης Ανατολής, με τον Αμερικανό Πρέσβη να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες του κ. Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και το ρόλο του στη Μέση Ανατολή, τη μεσολάβηση με τον Ιράν, αλλά και στις πρωτοβουλίες του στο Πακιστάν και την Ινδία, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

απο το πρωτο θεμα

η Θεοδωρα η Μεγαλη και το Ιουστινιανον Πασοκ ..:-P

0 Responses to "Eσυ τωρα θα μαθεις γιατι σημερα που ερχονται ελληνοαμερικανοι το πασοκ δεν βγαζει κιχ..."

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις