4/07/2009 06:21:00 μ.μ.

(0) Comments

Aυτοι βαλθηκαν να ξανακαψουν τον κοσμο ολοκληρο και οχι μονο την ευρωπη.....

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , , , , ,

ΟΙ Πουριτανοι οι πιο αιμοφυρτοι εγκληματιες στην Ιστορια της ανθρωποτητας οργανωθηκαν και παλι.
Η Διακήρυξη του Λονδίνου το 2009 ειναι ταυτοσημη με την διακυρηξη του Λονδινου το 1929.Oλος ο Μεσαιωνικος Συρφετος (Καταλοιπο της Χολερας απο τον 13ο αιωνα...) μαζωχθηκε να διαδηλωσε και παλι οπως τοτε υπερ των Δολοφονων και κατα της Ανθρωποτητας...

High Commissioner Makes Concrete Proposals to Comb...

Gordon Brown gives Israel a licence to kill

27 Φεβρουαρίου 2009, 08:49του Χάρη Μπότσαρη στο πρωτο θεμα..

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν έγινε ο πρώτος σημαντικός ηγέτης που υπέγραψε τη Διακήρυξη του Λονδίνου για την καταπολέμηση του αντισιμιτισμού.

Η πράξη εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βρετανική πρωτεύουσα με τη συμμετοχή 125 νομοθετών από περισσότερες από 40 χώρες, σε μια διεθνή συμμαχία για την αντιμετώπιση των φαινομένων του αντισιμιτισμού.

«Έτσι κατοχυρώνονται τα μέτρα που παίρνουμε εδώ στη Βρετανία και είμαι περήφανος για αυτή τη γενναία απόφαση που θα επιφέρει υποβολή εκθέσεων, διώξεις για το αντισιμιτικό μίσος που εκφράζεται μέσω του Διαδικτύου και χρηματοδότηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ολοκαύτωμα καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εφησυχασμό», δήλωσε υπογράφοντας ο Γκόρντον Μπράουν.


Ο Μπράουν ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα διοργανώσει εκδήλωση στο Κέντρο Ολοκαυτώματος του Μπεθ Σαλόμ, για να εξεταστούν λεπτομερώς οι τρόποι εφαρμογής της Διακήρυξης.

«Ενθαρρύνω τους αρχηγούς και άλλων κυβερνήσεων να υπογράψουν αυτή την ιστορική συμφωνία γιατί μόνον με συντονισμένες προσπάθειες θα μπορέσει να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτόν τον αρχαίο ιό», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.


Η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τους νομοθέτες «να εκθέτουν τις προκλήσεις και να απομονώνουν τους πολιτικούς φορείς που καλλιεργούν το μίσος κατά των Εβραίων και στοχοποιούν το κράτος του Ισραήλ ως εβραϊκή συλλογική οντότητα».

Επίσης, καλεί τις κυβερνήσεις να εκθέτουν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή απαξιώνει το Ολοκαύτωμα και να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών στην ανοικτή καταδίκη αυτού του φαινομένου.

Τέλος η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τα Ηνωμένα Έθνη να επιβάλλουν εκ νέου στις χώρες-μέλη τη δέσμευση στις αρχές της μνήμης του Ολοκαυτώματος που περιλαμβάνει ειδικές και στοχοθετημένες πολιτικές για την εξάλειψη της άρνησής του, ενώ προτείνει και ανάληψη δράσης στην εκπαίδευση τόσο για το κοινό όσο και για τις κρατικές αρχές.

διαβαστε ακομη..:

0 Responses to "Aυτοι βαλθηκαν να ξανακαψουν τον κοσμο ολοκληρο και οχι μονο την ευρωπη....."

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις