10/01/2009 12:37:00 μ.μ.

(5) Comments

Delusion

ΑΥΤ-ΑΠΑΤΗ




... «Πράσινη οικονομία», «πράσινη ανάπτυξη», «οικολόγοι-πράσινοι», γενικώς το πράσινο είναι το χρωματιστό πνεύμα της εποχής, καθώς βρίσκεται στα χείλη τόσο του Ομπάμα όσο και του Παπανδρέου ου μην και του Χρυσόγελου! Φαίνεται ότι εφευρέθηκε ο νέος όρος που θα ονοματίσει το νέο στάδιο του καπιταλισμού»...

Ίσως η κα Παναρίτη να επιστρατεύτηκε ως εγγύηση υποταγής της χώρας στη νεοφιλελεύθερη Λερναία Ύδρα στην οποία ομνύει ο ΓΑΠ, οπαδός της ανασφάλιστης εργασίας των νέων, που και παλιότερα είχε μπολιάσει το ίδιο ψηφοδέλτιο με φιλελεύθερες ενέσεις.




Η κα Elena Panariti.
(φωτ. με τον ψυχοθεραπευτήν κ. Gurucharan Khalsa)

Εκείνο που με εκπλήσσει είναι η ομερτά του Τύπου. Ούτε καν οι εφημερίδες της ΝΔ δεν προβάλουν το παρελθόν της κας Ελένης Παναρίτη και την τεράστια επιτυχία της στο Περού. Φαίνεται σαν πρόσωπο ταμπού που εκπροσωπεί τα Ιερά και τα Όσια της Αγοράς.

Άκρα του τάφου σιωπή.

Fujimori sentenced to 6 years for corruption

Μήπως πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά;

«Όλα δείχνουν ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι περισσότερο κυβέρνηση Παπανδρέου παρά κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Hγέτης



Ο Γιώργος Χ. Παπασωτηρίου στη «Βραδυνή:

- «Το καπιταλιστικό σύστημα έχει φτάσει στα όριά του, καθώς συγκρούεται με ζωτικά μεγέθη όχι μόνο του ανθρώπινου πολιτισμού αλλά και της ίδιας της ύπαρξης της φύσης και της ζωής. Η "πράσινη οικονομία" επιχειρεί απλώς να νομιμοποιήσει το υφιστάμενο πλην ευρύτατα αμφισβητούμενο οικονομικό σύστημα. Η ίδια καταναλωτική κοινωνία, ως θεμελιώδης μετάλλαξη της οικολογίας του ανθρώπινου είδους, σύμφωνα με την οποία όλα διέπονται από το νόμο της ανταλλακτικής αξίας, αμφισβητείται. Γι' αυτό στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια ανάταξης της συμβολικής νομιμοποίησης της οικονομίας της Αγοράς μέσω της "πράσινης ανάπτυξης", στην οποία ο Ομπάμα έχει ήδη επενδύσει 60 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ο Φουτζιμόρι προέβλεψε ότι η πιθανή τοποθέτηση των μετοχών στο χρηματιστήριο θα ενισχύσει την κεφαλαιαγορά του Περού».

Ο τ.πρόεδρος του Περού κ.Φουτζιμόρι έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για την εμπλοκή του στη δολοφονία 25 ανθρώπων ενώ βρισκόταν στην εξουσία (1990-2000).

ΥΓ




...Πάση θεώ...


Σήμερα χρειαζόμαστε μια πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική ειρηνική επανάσταση. Μια δημιουργική έκρηξη, που θα φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μιας κοινωνίας η οποία ασφυκτιά στο τέλμα και θα της δώσει ξανά προοπτική, αισιοδοξία και ελπίδα. Ενα μεταρρυθμιστικό κύμα που θα σαρώσει τη διαφθορά, θα χτίσει ένα πολιτικό σύστημα διαφάνειας και εμπιστοσύνης, θα σπάσει αγκυλώσεις και γραφειοκρατίες, θα ανορθώσει το κοινωνικό κράτος, θα γκρεμίσει αναχρονιστικές και κρατικοδίαιτες ολιγαρχικές δομές, θα απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και θα τους δώσει καινούργιο προσανατολισμό.

Όποιος δεν το κατάλαβε, ας κάνει κλικ:

ποιος δεν ντρέπεται να ξεφουρνίζει όλες αυτές τις μπαρούφες;

Γιουροζωστήρα.........

GREEK ELECTIONS 04.10.2009

.
5 Responses to "Delusion"
grsail said :
1 Οκτωβρίου 2009 στις 4:38 μ.μ.
... βρε παιδιά ... συγγνώμη που θα το πω αλλά από τον ΑΧ-ΚΑΡΑ και τον κουφό με το αυθαίρετο προτιμώ την Παναρίτη ... είμαι καλά γιατρέ μου ;
2 Οκτωβρίου 2009 στις 1:03 μ.μ.
...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ...
..." τα χρονια της ΧΟΛΈΡΑΣ "...
...ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ..:=))

ΥΓ. η εμπορευματοποίηση του κτηματολογίου οδήγησε
όχι μόνον στην υπάρχουσα οικονομική κρίση,αλλά ήταν η αιτία του κακού και για όλες τις προηγούμενες ,συν τους πολέμους..!
grsail said :
2 Οκτωβρίου 2009 στις 4:08 μ.μ.
... το deree τελείωσε η κοπελίτσα καλέ ... τι εμπορευματοποίηση του κτηματολογίου μου λες ;-)

... επιπρόσθετα είναι βαθιά εντυπωσιασμένη από τον Λιάγκα και δεν ήρθε για την πολιτική αλλά για την Ελλάδα (ρε γαμώτο) ... και στο κάτω κάτω (πολύ κάτω) η Νταλάραινα είναι καλύτερη ; Έ ; :-))
3 Οκτωβρίου 2009 στις 2:24 π.μ.
είπαμε....
θεριεύει το ερωτικόν σύνδομον....
θεριεύει δεν 'μερεύει τον άνθρωπον..!!!

καλό βόλι..;-)
tsaousa said :
4 Οκτωβρίου 2009 στις 2:51 π.μ.
Κάτσε να βρω την ανάρτηση που διάβασα και θέλω να τη σχολιάσω, γιατί θα το ξαναπώ, θέλει χάρτη το μπλογκ σου! Αλλού πατάω, αλλού βρίσκομαι!

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις