10/10/2009 12:37:00 μ.μ.

(0) Comments

think about right thing


δίκαιός εἰμι τοῦτο λαβεῖν
es ist mein gutes Recht, dies zu bekommen
δίκαιος δίκαιος, δικαία, δίκαιον gerecht (recht)
δίκαιος δίκαιος, δικαία, δίκαιον rechtmäßig
δίκαιος δίκαιος, δικαία, δίκαιον gebührend
δίκαιος εἶ λέγειν
du bist berechtigt (verpflichtet) zu sprechen

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Επαναλαμβάνουμε και αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία μας προειδοποίηση, βρίσκεστε ήδη υπό δημοκρατική πολιτική αμφισβήτηση και επιτήρηση και δεν θα ανεχθούμε ως ελεύθεροι πολίτες και ως δημοκράτες σοσιαλιστές καμία παρέκκλιση από τις αρχές μας και κανένα νέο όνειδος από την συμπεριφορά και τις εντολές σας. Εμείς θα σας απομακρύνουμε από την παράταξη και από την ίδια την εξουσία που σας δώσαμε ως κοινωνία.
Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ & ΣΠ. ΒΟΥΓΙΑΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ



νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι verteile
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι teile zu (als Weide)
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι bebaue
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι weide
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι beweide
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι hüte (Vieh)
νέμω νέμω, νεμῶ, ἔνειμα, νενέμηκα, νενέμημαι, ἐνεμήθην, νεμηθήσομαι habe inne
νέμομαι
teile mir zu
νέμομαι
besitze
νέμομαι
weide
νέμομαι
verzehre
νέμομαι
bewohne


"ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ.
" Ρωτάει ο πολίτης. "Γιατί να υπάρχουν πολλές εφημερίδες όταν οι συντάκτες τους αντιγράφουν από τις ίδιες σημειώσεις που τους μοιράζουν;" ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ και η REAL News. Και αυτή με την ίδια ατάκα της "βουτιάς." Τους τα μοιράζουν, και μας τα ταΐζουν. Να υποθέσω θα πάρει και νέα μέτρα ο κ. Ψυχάρης, γιατί τα πρώτα δεν έπιασαν?

greek justice 3
greek justice 2
greek justice 1

HDI 2009 – Balkans and Black Sea

Μήπως ... άλλαξε ο Μανωλιός ;





Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ανακοινώνει ότι στις 12 Οκτωβρίου 2009 θα εκδώσει το βιβλίο των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου (Mega, Έθνος) και Αθανασίου Έλλις (Anntena, Καθημερινή) για την κρίση των Ιμίων. Σχεδόν 14 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται τι πραγματικά συνέβη, πώς χειρίστηκαν την κρίση οι ηγέτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, και ποιος ήταν ο ρόλος της Αμερικής.

Το βιβλίο επρόκειτο αρχικά να εκδοθεί τον περασμένο Μάιο, αλλά για να μην εμπλακεί η έκδοση ενός πολιτικού συγγράμματος τέτοιας ιστορικής βαρύτητας στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών, αποφασίστηκε η ολιγόμηνη αναβολή της έκδοσης. Τον Ιούλιο ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ανακοίνωσε ότι η έκδοση επρόκειτο να γίνει το φθινόπωρο –είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου- αλλά η προκήρυξη πρόωρων εκλογών μάς ανάγκασε να προχωρήσουμε και σε δεύτερη αναβολή, και πάλι για να αποφευχθεί εμπλοκή στην προεκλογική περίοδο.

- Σε πλήρη επιβεβαίωση των απόρρητων τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ για το τι συνέβη στην κρίση των Ιμίων το 1996, προχώρησε σημερα με παρέμβαση του στο Mega ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος. Για τα όσα δηλαδή αναφέρονται οτι συμφωνήθηκαν για να εκτονωθεί η πολεμική κρίση της εποχής εκείνης και τα οποία "ντοκουμέντα" θα παρουσιαστούν αύριο συνολικά απο τους δημοσιογράφους Μ.Ιγνατίου και Α.Ελλις με το βιβλίο τους "ΙΜΙΑ - τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών".
Μάλιστα ο Θ.Πάγκαλος - τότε ΥΠΕΞ - δήλωσε οτι
1ον διάβασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βιβλίο και μελέτησε όλα τα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν και αποκαλύπτονται και 2ον θεωρεί οτι με την δουλειά τους αυτή οι δυο δημοσιογράφοι επιτελούν εθνικό έργο!
Η εξέλιξη αυτή (ασφαλώς μη αναμενόμενη και....ευχάριστη) υποδηλώνει και υπογραμμίζει ίσως και την...αλλαγή στάσης της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης αλλά και μια έμπρακτη προσπάθεια του ίδιου του κ.Πάγκαλου "να επανορθώσει" απο θέση πλέον αυξημένου κύρους. Και φυσικά όχι μόνο δεν διευψευσε το παραμικρό - πως θα μπορούσε άλλωστε; - έδωσε όμως ελπίδα οτι πιθανόν να έχουμε διδαχθεί απο τα λάθη μας και πλέον πιο ώριμοι και ΜΗ εκβιάσιμοι, θα δούμε το μέλλον πιο καθαρά. Προφανώς - όπως μας έλεγαν άλλοι πολιτικοί παρατηρητές - ο Θ.Πάγκαλος να ήθελε "να τελειώνει με αυτη την υπόθεση" και μάλλον...ανακουφισμένος νιώθει, παρά σε...δύσκολη θέση.Θα δούμε... -

...από το...

Οι δημοσιογράφοι με τη δουλειά τους επιτελούν εθνικό έργο!

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009, στις 12 μ.μ. στο Μετρόπολις από τους δημοσιογράφους Αλέξη Παπαχελά, διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή, και Γιώργο Χαρβαλιά, διευθυντή της εφημερίδας Έθνος, όπως φυσικά και τους συγγραφείς.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ & Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΙΜΙΑ!

greekamericannewsagency

Burgas - Alexandroupolis

Χωρίς κυρώσεις η Τουρκία

διαβάστε επίσης
ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ...


.
0 Responses to "think about right thing"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις