9/23/2009 12:37:00 μ.μ.

(0) Comments

ELOUNTA BEACH FOR EVERY RICH


today in NYC




...ξέχασα να σας πώ ότι...

από τις 15 του Μάρτη σας προειδοποιήσαμε
-πως πάμε για νέα σκάνδαλα μετεκλογικά-

...διαβάστε κι αυτό του ανώνυμου ...

Η "διευθύντρια" του πρακτορείου προώθησης επενδύσεων του ψευδοκράτους,
Αϊσέ Ντονμεζέρ, δήλωσε ότι τους πρώτους οκτώ μήνες του 2009 αποτάθηκαν στη λεγόμενη υπηρεσία της για επενδύσεις, 19 εταιρείες από την Τουρκία, πέντε από την Αγγλία, πέντε από τη Γερμανία και μια από το Ισραήλ.

Η Ντονμεζέρ δήλωσε ότι υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες που επενδύουν χωρίς τη μεσολάβηση της.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Χουριέτ", υπό τον τίτλο "Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην ΤΔΒΚ", η ισραηλινή εταιρεία "Ταχάλ" διαχειρίζεται δύο μονάδες αφαλάτωσης στα κατεχόμενα, μια στη Βοκολίδα και η άλλη στην Αμμόχωστο. Ακόμη, Ισραηλινοί επιχειρηματίες σε συνεργασία με Άγγλους κατασκευάζουν μαρίνα μεγάλων διαστάσεων στην κατεχόμενη Γιαλούσα. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εργασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο και η λήψη φωτογραφιών.
Η "Χουριέτ" αναφέρει, επίσης, ότι πριν από τέσσερα χρόνια Ισραηλινοί επιχειρηματίες έγιναν συνέταιροι στο καζίνο "Τατλίσες" στην Κερύνεια, το οποίο μετονόμασαν "Λας Βέγκας".
Η "Χουριέτ" επισημαίνει, επίσης, ότι πολλοί Ισραηλινοί φθάνουν μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και απ' εκεί πηγαίνουν να παίξουν στα καζίνα των κατεχομένων.
Τέλος, η "Χουριέτ" γράφει ότι στην Κερύνεια υπάρχει το οίκημα του Εβραϊκού Κινήματος "Σαμπάτ Λούκοβιτς", το οποίο χρησιμοποιείται ως τόπος λατρείας των Ισραηλινών τουριστών και επιχειρηματιών που βρίσκονται στα κατεχόμενα.
Εξάλλου, στην περιοχή Κερύνειας δραστηριοποιούνται παράνομα πέντε εταιρείες με Ισραηλινούς συνεταίρους. Οι εταιρείες ανήγειραν πολύ μεγάλο αριθμό επαύλεων μεταξύ της κατεχόμενης Ακανθούς και του Αγίου Αμβροσίου, με καλύτερους πελάτες τούς Άγγλους.
Η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του Ισραηλινού Ρόνι Κούμπερμπεγκ, ο οποίος είναι κάτοχος ισραηλινού και αμερικανικού διαβατηρίου και ζει τα τελευταία 12 χρόνια στα κατεχόμενα. Ο κύριος Κούμπερμπεγκ αποκάλυψε ότι οι ισραηλινοί επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στα κατεχόμενα χρησιμοποιώντας τα ονόματα Τουρκοκυπρίων συνεταίρων τους. Ο Κούμπερμπεγκ, δήλωσε ότι μέσω του ιδίου αρκετοί Ισραηλινοί αγόρασαν ακίνητα στα κατεχόμενα, και ανέφερε ότι οι περισσότερες παράνομες επενδύσεις στα κατεχόμενα, μετά την Τουρκία, γίνονται από Ισραηλινούς....
...περισσότερα στό...
βασίλειο της Δανειομαρκίας

...κι'αυτούς τους λέμε Νενέκους....

Όσα αγνοούμε για τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών

....Αυτούς που λέμε Νενέκους....

DEBATE


.
0 Responses to "ELOUNTA BEACH FOR EVERY RICH"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις