5/20/2009 08:07:00 π.μ.

(3) Comments

ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ



(το ομολόγησε και ο κουρής.!?!.κάνοντάς το πρωτοσέλιδο)
(...διάβασε ,απ ότι φαίνεται ,την δήλωση τουΖοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ..:-P )



έπρεπε να παρασημοφορήσει
ο Μεϊμαράκης παρασημοφορεί τον Σέφερ
για να καταλάβουμε
ότι
...γίναμε χειρότεροι των ισραηλιτών...

γιατί όμως..;

(15 χρόνια πριν και με την συνέργεια των ποντιακών οργανώσεων/επιτροπών/πολιτευτών)


Με καθυστέρηση δεκαετιών, η Βουλή των Ελλήνων, με ομόφωνη απόφασή της στις 24 Φεβρουαρίου 1994, όρισε Την 19η Μαίου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου κατά την περίοδο 1916-1922.

(15 χρόνια μετά και με την συνέργεια των ποντιακών οργανώσεων/επιτροπών/πολιτευτών)

Για πρώτη φορά ανώτατος αξιωματικός (από το βαθύ κράτος ) θα υπηρετήσει στην Ελλάδα, όπως προαναγγέλλει σε θριαμβευτικό πρωτοσέλιδό της η Τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Τούρκος πτέραρχος θα τοποθετηθεί την διετία 2011-2013 στην θέση του διοικητή του νατοικού στρατηγείου στη Λάρισα, αφού το αντίστοιχο στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ κλείνει οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του στρατιωτικού συντάκτη του ALPHA Δήμου Βερύκιου, της απόφασης προηγήθηκε διπλωματικό παρασκήνιο ..;-), κατά το οποίο η Ελλάδα συναίνεσε πλήρως...στην έλευση του Τούρκου πτεράρχου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη (υπεγράφη στις 7 May 2009 υπό την αιγίδα τουΓιώργου Κουμουτσάκου )στην τελευταία Σύνοδο των ...χωρών μελών και ΝΑΤΟ... και κρατήθηκε μυστική, προκειμένου να μην προκληθούν αντιδράσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας αναζητεί τώρα τρόπους να διαχωρίσει πλήρως τις λειτουργίες του Ελληνικού Στρατηγείου Αεροπορίας που βρίσκεται στη Λάρισα και λειτουργεί σε κοινές εγκαταστάσεις και με κοινό προσωπικό!?! με το αντίστοιχο Νατοϊκό, ώστε οι ευαίσθητες πληροφορίες που διαχειρίζεται η Ελληνική Αεροπορία, να μην τίθεται σε γνώση του Τούρκου ανώτατου αξιωματικού.

Το δημοσίευμα της Hurriyet καταλήγει με την επισήμανση, ότι πλέον ο Τούρκος πτέραρχος θα είναι αυτός που θα λαμβάνει γνώση και θα διαχειρίζεται όλες τις παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου από Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, καθώς στο στρατηγείο φθάνουν όλες οι αναφορές για τις αερομαχίες στο Αιγαίο. Όπως τονίζει η Hurriyet, για πρώτη φορά μετά από 190 χρόνια θα υπηρετήσει στην Ελλάδα Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος θα είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί τα Ελληνικά αεροσκάφη να «παρενοχλούν» τα Τουρκικά στο Αιγαίο...ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!.

Πηγή: ALPHA
Ρεπορτάζ: Δ. Βερύκιος, Μ. Ζαχαράκη.Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης


διαλέχτε αναγνώσματα..:
3 Responses to "ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ"
20 Μαΐου 2009 στις 8:26 π.μ.
ο Blogger της Google
kai ta kalopaida
μας μπλοκάρει
και πάλι..;-)
ΕΔΩ και 12 ΩΡΕΣ
grsail said :
20 Μαΐου 2009 στις 4:35 μ.μ.
- Το μπάνιο στις 7 Ιουνίου είναι μάλλον σίγουρο πλέον...

- Σχετικά με το στρατηγείο της Λάρισας μην ανησυχείς ... πρόκειται για μία ΜΕΓΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Θεοδώρας Μητσοτάκη σε συνεργασία με τον ιεροφάντη της αξιοκρατίας κύριο Μεϊμαράκη.

Του κάκου πάλεψαν ο Καποδίστριας, ο Βενιζέλος, ο Τρικούπης και ο Κουμουνδούρος, οι υπάνθρωποι του νεοφιλελευθερισμού τα εξαργύρωσαν όλα ...

Αλίμονο !
20 Μαΐου 2009 στις 4:46 μ.μ.
παρ' ότι οι βενιζέλοι μ' ενοχλούν γενικώς...
συμφωνώ απόλυτα μα ζί σου..:-))

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις