5/28/2009 04:37:00 μ.μ.

(0) Comments

οι 68 Κλεπτολάγνοι Μάηδες


...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ...
ΑΠΟ ΤΟ
MACEDOINE
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΚΟ
...ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ(ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ) ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ...


(ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ)
ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

"ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΕΝ Version)"
"ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ(DE Version)"
(ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ
"ΚΛΟΠΗ"
ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ
"ΑΛΗΘΕΣ"
Κυριακή, 18 Ιανουάριος 2009

καρχαριες

Μεγαλώνει ο πληθυσμός των καρχαριών, αλλά οι ευρωπαικες πολιτειακές κυβερνήσεις το κρατούν μυστικό προκειμένου να μη φοβίσουν τον κόσμο και να μην βλάψουν την οικονομικη κίνηση της χώρας.Αυτή είναι η άποψη ομάδας μελετητών του σαρκοφάγου κύτους, οι οποίοι λένε μάλιστα ότι ο αριθμος των καρχαριών(επενδυτων) έχει αυξηθεί κατά 400% τα τελευταία 10 χρόνια και ότι έχουν αποδείξεις πάνω στις οποίες στηρίζουν τη συγκεκριμένη άποψη(πχ.το Νταουντζονς συντρομ). Τα τελευταία 10 χρόνια έχει απαγορευτεί στην ΕΕ να δικαζονται καρχαρίες (η μοιραια απόφαση πάρθηκε λόγω της επικίνδυνης μείωσης του πληθυσμού των κομματικων εισφορων)."Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές από παθοντες και αλλους παρατηρητες κατά τη διάρκεια τεσσάρων Σαββατοκύριακων μετρήσαμε γύρω στους 2000 Μεγάλους Άπληστους καρχαρίες",είπε ο Δρ ΒΒιμβο, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι κυβερνήσεις της ευρωπης δεν ενδιαφέρονται να προειδοποιήσουν τον κόσμο γιατί πολύ απλά αυτό θα τις βλάψει οικονομικά αφού θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον προυπολογισμο τους(μαυρα ταμεια).
Να αναφέρουμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε τρεις άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση από καρχαρίες εισπρακτικων εταιριων σε διαφορετικές περιοχές της Ελλαδας."Το θέμα έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις", ανέφερε, πάντως, ο Δρ ΒΒιμβο, από το Ινστιτούτο Έρευνας Καρχαριών της Δυτικης Ευρωπης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς αφήνει να εννοηθεί ότι τις κυβερνήσεις δεν τις νοιάζει αν όλο και περισσότεροι καρχαρίες "ζώνουν" τα χρηματιστηρια της ΕΕ.
"Κανένας δεν τολμά να πει ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν οι καρχαρίες", λέει ο Δρ ΒΒιμβο. "Η Ευρωπη είναι καπιταλιστικό κέντρο και οι ζωές μας αλλά και ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας μας στηρίζονται σε υποθαλάσσιες,συγνωμη,υπογεια οικονομικες δραστηριότητες. Ποιος θα τολμούσε να πει στους μικρομεσαιους? 'Απαγορεύεται να δανειστητε αλλο;' Αυτό θα μας καταστρέψει οικονομικά" συμπληρώνει.OΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ MACEDOINE
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΨΥΧΗΝ ΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ(Ν) ΥΜΩΝ
ΑΜΗΝ..;-)
0 Responses to "οι 68 Κλεπτολάγνοι Μάηδες"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις