5/27/2009 09:07:00 μ.μ.

(4) Comments

Οι 68 Κρυπτολάγνοι Μάηδες

1.Είναι πολύ επικίνδυνο το άρθρο του «Σπίγκελ»

2.Γερμανική «ανατροπή» πού ξεχάστηκε αμέσως..!

3.ΟΗΕ: Να... πλημμυρίσει ναρκωτικά το Αφγανιστάν.

Σε μια νέα στρατηγική στρέφονται αξιωματούχοι του ΟΗΕ και του Αφγανιστάν για την καταπολέμηση της παραγωγής οπίου στη χώρα: προσπαθούν, εμποδίζοντας την εξαγωγή, να δημιουργήσουν μια «πλημμύρα ναρκωτικών» εντός του Αφγανιστάν, ώστε να πέσει η τιμή του οπίου και να αναγκαστούν οι αγρότες ν' αλλάξουν καλλιέργεια.


Με δεδομένη την αποτυχία εξάλειψης των καλλιεργειών παπαρούνας στον ασταθή αφγανικό Νότο, η Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Εγκλημα (UNODC) θεωρεί ότι μια λύση είναι να εμποδιστεί εξ αρχής η έξοδος του οπίου από τη χώρα. Κατά τον επικεφαλής της UNODC Αντόνιο Μαρία Κόστα, «θα υπάρχει τόσο πολύ όπιο εντός του Αφγανιστάν που δεν θα μπορεί να βγει εκτός, ώστε η τιμή θα πέσει». Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι παραδέχονται βεβαίως ότι το σχέδιο αυτό υστερεί σε σύγκριση με τις εντατικές εκστρατείες καταστροφής των καλλιεργειών από ειδικές ομάδες. Ο λόγος που οι εκστρατείες αυτές δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα (πέρσι καταστράφηκε μόνο το 3,5% των 1.570.000 στρεμμάτων παπαρούνας) είναι ότι οι ειδικές ομάδες είτε δέχονται επίθεση είτε εξαγοράζονται από τους ντόπιους βαρόνους των ναρκωτικών. Αλλά, και από την άλλη, η εφαρμογή μιας μάλλον απλουστευτικής οικονομικής λογικής στην καταπολέμηση μιας βιομηχανίας 4 δισ. δολαρίων ετησίως προσκρούει σε πολλά εμπόδια, με κυριότερο τα χιλιάδες χιλιόμετρα των διάτρητων αφγανικών συνόρων.
ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Πηγή: «The Guardian»)Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 27 Μαΐου 2009 .

Γιατί όμως οργανώνουν τόσο κακόβουλα σχέδια εναντίον των αφγανών
μας φανερώνει η παρακάτω φωτογραφία


Στην συνάντηση των τριών προέδρων αποφασίστηκε
εκτός από την επιθυμία εισόδου
στην ένωση/οργάνωση της Σαγκάης
η κατασκευή(προσύμφωνο) ενός
αγωγού φυσικού αερίου
(Iran-Pakistan-Indien)
ύψους 7,6 δισεκατομυρίων δολλαρίων
τον οποίο
η
Washington
απορίπτει κατηγορηματικά.

...της ΜΑCEDOINE τα ΚΑΓΓΕΛA...
4 Responses to "Οι 68 Κρυπτολάγνοι Μάηδες"
grsail said :
28 Μαΐου 2009 στις 1:38 π.μ.
Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος εάν κατασκευαστεί ο αγωγός Iran-Pakistan-Indien, δυο τρία τέτοια ακόμα και τα γεράκια της Δύσης θα ψάχνουν για νέα αφεντικά και για δωρεάν μαθήματα αραβικών και κινέζικων - θα το χαρώ πολύ !

Ο ηλίθιος, ανυποψίαστος ή απλώς απάνθρωπος Αντόνιο Μαρία Κόστα, αντί να σκεφτεί τρόπους ώστε ο Αφγανός αγρότης να μπορεί να θρέψει την οικγένειά του με άλλες καλιέργειες, σκέφτεται 'αστυνομικά μέτρα περιορισμού των εξαγωγών' (!) !
Επίσης δεν μας εξήγησε πως χωρίς τις καλιέργειες οπίου ο Αφγανικός λαός θα μπορέσει να συντηρήσει τους αντάρτες του που μάχονται τον στρατό κατοχής δηλαδή τους σταυροφόρους των Ευαγγελιστών της Αλαμπάμα.

Μα πως είναι δυνατό να καταλαμβάνουν τέτοιες θέσεις αυτοί οι κάφροι ;;;
grsail said :
28 Μαΐου 2009 στις 1:51 π.μ.
Επί πλέον σκέφτονται να δημιουργήσουν 'πλημύρα' ώστε να πέσει η τιμή κλπ και διάφορες άλλες μπούρδες αλλά εν τω μεταξύ ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με μία χώρα των 40 περίπου εκατομμυρίων με παιδική θνησιμότητα 151/1000 και με ΑΕΠ περίπου στα 20 δις ευρώ (!)( ~ ένα δέκατο πέμπτο του δικού μας).

Κάτι τέτοια διαβάζεις και λες ... 'ότι είναι κακό για την Δύση είναι καλό για τον άνθρωπο' !
tiktos said :
28 Μαΐου 2009 στις 7:43 π.μ.
Στον αγωγό που θέλουν να κατασκευάσουν θα είναι μέσα και η Ρωσία;

Με την πλημύρα που σχεδιάζουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αυξήσουν την τιμή του προϊόντος επειδή θα αναμειχθούν περισσότερι μεσίτες.

Διαβάζοντας το δύο πρώτα άρθρα της αναρτήσεώς σου μου σφηνώθηκε στο μυαλό το εξής:
πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το σχίσιμο του κορανίου από το έλληνα αστυνομικό;
28 Μαΐου 2009 στις 10:04 π.μ.
@grsail
οι εταίρες(λέει η λαική ρήση)
ψάχνουν τρόπους να κρύψουν τα μεριά τους...
και δεν μπορούν..;-)

@tiktos ασφαλώς..,
ότι πάει στην ινδία είναι μέσα κι'ρωσσία..:-))

το σχίσιμο του κορανιού ειναι και τυχαίο και ανεγκέφαλο..,
τα παρατράγουδα που ακολούθησαν όχι..!

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις