8/05/2009 12:01:00 π.μ.

(8) Comments

ΕΛΑ στον ΘΕΙΟ...

Β.Bimbo( PR Profil )

, , , , , ,

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΦΩΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ
ΚΑΙ
Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ



Κατέφτασε στο νησί με το ιδιωτικό του τζετ τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο θείος από την Αφρική μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων τα 15 ήταν οι σωματοφύλακές του.

Για τη διαμονή του ιδίου και των στενών φιλικών του προσώπων είχε κλειστεί η προεδρική βίλα «Diamond», 400 τ.μ., κόστους 7.500 ευρώ τη βραδιά.

Εκτός από τον ίδιο, στην ίδια βίλα κατέλυσαν μερικοί από τους φίλους του και πρόσωπα της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ οι υπόλοιποι φιλοξενήθηκαν σε δωμάτια περιμετρικά της κατοικίας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ των μετακινήσεών του, σε περίπτωση που το επιθυμούσε, είχε ναυλωθεί πολυτελής θαλαμηγός, το κόστος ενοικίασης της οποίας ήταν 20.000 ευρώ τη μέρα.

Το σκάφος, ωστόσο, παρέμεινε αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ορνού καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί και δεν μετακινήθηκε ούτε για λίγες ώρες.

Ο ίδιος περιφερόταν στις παραλίες όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα μπαρ στιατόρια της Μυκόνου, όπως το «Nammos» στην Ψαρού, το «Solymar» στο Καλό Λιβάδι και το ομώνυμο εστιατόριο στη Φτελιά. Εκεί απολάμβανε πλούσια θαλασσινά εδέσματα παραγγέλνοντας πάντα την ακριβότερη σαμπάνια, την Crystal Magnum, αξίας 3.500 ευρώ το μπουκάλι.

Στο «Nammos» όμως είχε μια δυσάρεστη εμπειρία, καθώς δεν κατάφερε, όπως και άλλοι γνωστοί και ευκατάστατοι πελάτες, να εξασφαλίσει μία θέση στατραπέζια του μαγαζιού προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Αναγκάστηκε μάλιστα μαζί με την παρέα του να διασκεδάσουν όρθιοι, ακούγοντας τις επιτυχίες του δημοφιλούς τραγουδιστή.

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΊ στη Χώρα της Μυκόνου λέγεται πως όταν ζήτησε τον λογαριασμό και ο σερβιτόρος του είπε πως το ποσό που χρωστάει είναι 22.500 ευρώ, εκείνος αστειευόμενος του είπε ότι δεν δίνει περισσότερα από 10.000 ευρώ.
Οταν ο σερβιτόρος τού είπε ότι δεν πειράζει
και
πως απλώς αρκεί να ξαναέρθουν στο μαγαζί,
ένας άνθρωπος της ασφάλειας όχι μόνο κατέβαλε όλο το ποσό,
αλλά άφησε και 8.500 ευρώ πουρμπουάρ.



Για τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο, που κράτησαν δύο ολόκληρες βδομάδες, ο Μουτασίμ Καντάφι, αντί για σκηνή, επέλεξε το πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Santa Marina» στον Ορνό. Διέμενε μαζί με την παρέα του στην προεδρική βίλα του ξενοδοχείου -κόστους 7.500 ευρώ τη βραδιά-, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 τη μέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη διασκέδασή του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού.

Και αντί για σωματώδεις Αφρικανές σωματοφύλακες, προτίμησε τη συντροφιά καλλίγραμμων μοντέλων ευρωπαϊκής καταγωγής, στη θέα των οποίων πολλοί γνωστοί θαμώνες του νησιού έχασαν τη μιλιά τους. Δεν έφτασε, βέβαια, απροστάτευτος στη Μύκονο, καθώς σε απόσταση αναπνοής τον ακολουθούσαν όχι δυο, ούτε τρεις, αλλά 15 άνδρες της ασφάλειάς του, πρωταρχικό μέλημα των οποίων ήταν να αποφευχθεί η οποιαδήποτε έκθεση του «Μούτι» στα φώτα της δημοσιότητας.

H παγκόσμια οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν αγγίζει την οικογένεια Καντάφι, τα μέλη της οποίας ξέρουν πώς να πραγματοποιούν αυτοκρατορικές εισόδους στις χώρες όπου επισκέπτονται, δείχνοντας ότι το τελευταίο πράγμα που ενδεχομένως να τους πασχολεί είναι πώς θα βρουν τρόπους για να ξοδέψουν τα χρήματά τους.

Νωπές, άλλωστε, είναι οι μνήμες από την πρόσφατη εντυπωσιακή άφιξη του Μουαμάρ Καντάφι στη Ρώμη, ως προσκεκλημένου της ιταλικής κυβέρνησης, οπού συνοδευόταν από 30 αμαζόνες-μέλη της προσωπικής ασφάλειάς του και επέλεξε για τη διαμονή του ένα πάρκο της Αιώνιας Πόλης προκειμένου να στήσει εκεί τη σκηνή του.

Και μπορεί ο τρόπος ζωής του διαδόχου στην ηγεσία του λιβυκού κράτους Μουτασίμ Καντάφι ή «Μούτι», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, να είναι ολίγον τι διαφορετικός από αυτόν του πατέρα του, ωστόσο τα χρήματα που ξοδεύει για τις καθημερινές του ανάγκες είναι αντίστοιχα του πλούτου και της χλιδής που χαρακτηρίζει τη ζωή στο παλάτι της οικογένειας.

Η ΓΝΩΣΤΉ κοσμικογράφος και εκπρόσωπος της «Chopard» στην Ελλάδα κυρία Βίκυ Παλαιολόγου φρόντισε και για την παραμικρή λεπτομέρεια της διαμονής του υιού Καντάφι στη Μύκονο. Στους κοσμικούς κύκλους είναι γνωστό ότι τόσο ο σύζυγός της όσο και η ίδια διατηρούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Καντάφι. Μάλιστα ο Μουτασίμ παρευρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος στο πάρτι της «Chopard», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Nammos». Κανένας άλλος διάσημος τουρίστας στη Μύκονο, σύμφωνα με τους τοπικούς παράγοντες του νησιού, δεν επεδίωξε τη ζωή που έκανε ο εκλεκτός της οικογένειας για 15 συνεχόμενες μέρες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται. Σχεδόν κάθε καλοκαίρι έρχεται στον αγαπημένο του προορισμό, συνοδευόμενος πάντα από εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις.

Υπολογίζεται πως για όλες τις μέρες παραμονής του στη Μύκονο ο Μουτασίμ Καντάφι και η παρέα του ξόδεψαν 550.000 ευρώ.
Oι μυθικές διακοπές του υιού Καντάφι στη Μύκονο
http://www.protothema.gr/content/print.php?id=40559

η συνέχεια στίς ακόλουθες αναρτήσεις


Αυγούστου 1936, η Ελλάδα στο''γύψο'' του 3ου Ελληνικού πολιτισμού


Ελληνισμός και Ιουδαϊσμός

«Οχι στις εργασιακές σχέσεις... λάστιχο»

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο εφιάλτης των αστών

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 300 €

FUN FUN FUN ALL THE TIME FUN

Πάγκαλος: Τυπική η συνάντηση Ομπάμα - Καραμανλή

ά-πα-πάπα-πάπα-πά

nato-nato to patrida me ta sovraka gemato...:-D

Ο Ομπάμα : σήμανε η «έναρξη της χρυσής εποχής»

Νόμιμος ο χαρακτηρισμός "επίορκου" και "καραγκιόζη...

Βack to the Roots (Επιστροφη στη Παραδοση)

....και μετα μας φταινε Τουρκοι Σκοπιανοι και αλλ...

ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα..!

H εκδίκηση της γυφτιάς...
8 Responses to "ΕΛΑ στον ΘΕΙΟ..."
Unknown said :
4 Αυγούστου 2009 στις 5:57 μ.μ.
καλησπερα,και γω σ'εψαχνα δυό μέρες και συ 'Μύκονο'' με τον θείο ε!!!!!
4 Αυγούστου 2009 στις 7:46 μ.μ.
..άργησα να φθάσω χρυσή μου...:(
..και ο θείος την έκανε χωρίς ν' αφήσει
σταγόνα πετρελαίο..:-))
grsail said :
4 Αυγούστου 2009 στις 9:50 μ.μ.
Σήμερα δεν γράφω σχόλια διότι γιορτάζουμε !
Τετάρτη Αυγούστου ντέ !


(αν δεις την τελευταία ανάρτηση της bigbigmama.blogspot.com θα θαυμάσεις το πως γίναμε απολύτως ... κώλος ! Το ... ωραίο κλίμα το συνέχισα με την δική μου τελευταία ανάρτηση !)


Αν θέλετε να με γιουχάρετε ή να με βρίσετε ή να με φασκελώσετε παρακαλώ ευγενικά και ... με τρόπο !

Ο Ο’ Μπάμιας έστειλε την Χίλαρυ να πουλήσει πυρηνικά ‘plants’ (και κανένα Smith & Wesson άμα λάχει) στον ... κλώνο του Μουαμάρ ! Αυτά τα ‘σινιέ’ πυρηνικά των Γάλλων και τα πράσινα εργοστάσια των Γερμανών έχουν γίνει πολύ ενοχλητικά ! Αμάν πια !

... δεν φτάνουν όλα τα άλλα ... δεν φτάνει που έλιωσα στην δουλειά αυτές τις μέρες ... μίλησα και σκληρά (αλλά δίκαια) στην tsaousa ... γαμώ την ατυχία μου !

... παρηγορήστε με καλέ !
4 Αυγούστου 2009 στις 11:58 μ.μ.
@grsail..,
πρίτς....που θα σε παρηγορήσουμε κι' όλας..,
δεν φτάνει που ξενογυρνάς και αναλώνεσαι ασκόπως
ζητάς και τα "ρέστα"..:-))

υγ. γιατί το κακοπήρες το "μικρό" πού ούτε κλίκες κάνει ούτε φωτοστέφανα επιζητά
όπως κάτι " κυρίες μεγάλες"..???
grsail said :
5 Αυγούστου 2009 στις 12:28 π.μ.
... ο θεός με καταδίκασε να ζήσω μέσα στην απονιά :-))


υγ... την πήρε η μπάλα διότι προσπάθησα να προειδοποιήσω για το μη γνήσιο των 'μεγάλων μητέρων' αλλά δεν έγινα (από δικό μου λάθος) κατανοητός !

... χάλια :-)
5 Αυγούστου 2009 στις 12:33 π.μ.
..θα σου περάσει..;-)

υγ. κάνε μία ανάρτηση αφιέρωμα στο "μικρό"...
τον τίτλο στον έχω ήδη ετοιμάσει..:
" αυτά παθένουν οι τσαούσες "
...:-)))))))))))
grsail said :
5 Αυγούστου 2009 στις 6:32 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
grsail said :
5 Αυγούστου 2009 στις 6:34 π.μ.
Δεν με αγγίζει το άκαρδο χιούμορ !
Έχω κάνει χωριστή συνθήκη ειρήνης ... όπως ο Δικαιόπολης :-))

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις