7/27/2009 09:07:00 μ.μ.

(0) Comments

Do you know Chanada..?


!..Ω ΚΗΑΝΑΔΑ..!



( Steve Harper, ο πρωθυπουργός της Newly Declared State of Chanadaρήστηκε μέλος της Chanada και γιορτάζει την αλλαγή της ονομασίας του έθνους.)



O πρωθυπουργόs Steve Harper δηλώνει Ανεξαρτησία του Καναδά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


. Ο Yona Metzger ή βάρβαρος, είναι ένα ενδιαφέρον πλάσμα.

Προτείνει μια οριστική λύση για τη Γάζα,
ότι όλοι τους πρέπει να μετακινηθούν προς την χερσόνησο Σινά.
(Σημείωση: αυτό θα ήταν έγκλημα πολέμου.)



Jewish settlers pray in the new unauthorised outpost of "Inbalim", close to the West Bank city of Ramallah, July 27, 2009. Israeli settlement expansion in the West Bank is at the heart of a rift between Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and U.S. President Barack Obama, who has sent an envoy back to the region to try to reach agreement. REUTERS/Gil Cohen Magen (WEST BANK POLITICS RELIGION CONFLICT)

Αλλά αυτό γίνεται καλύτερα, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ να πληρώσουν γι 'αυτό! That's chutzpah with a capital CH! Αυτός είναι ο chutzpah με κεφάλαιο CH!


Israeli border police officers (front) stand guard as Israelis renovate a house in the Sheikh Jarrah neighbourhood in East Jerusalem July 27, 2009. The United States launched a fresh drive on Sunday to restart Middle East peace talks, sending senior officials to the region to deal with issues ranging from Jewish settlements to Iran's nuclear ambitions. U.S. President Barack Obama's demand to freeze Jewish settlement in the occupied West Bank and Arab East Jerusalem has met stiff resistance from Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu. REUTERS/Ammar Awad (JERUSALEM POLITICS BUSINESS CONSTRUCTION)

O Metzger, όπως και ο Eliot Enge l (Λικούντ, Νέα Υόρκη),

δεν θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν μια θέση στην Ιερουσαλήμ απολύτως.

Το σκεπτικό είναι, επίσης, Talmudic:


JERUSALEM, ISRAEL - MAY 12: Pope Benedict XVI (L) meets with Israeli chief Rabbis (Rabbi Yona Metzger, Ashkenazi Chief Rabbi and the Israeli Sephardic Chief Rabbi Shlomo Amarr) at the center for the Jewish Heritage on May 12, 2009 in Jerusalem, Israel. The Pontiff is on an 8-day tour of the Middle East, having already travelled to Jordan.

Σε συνέντευξη Metzger επίσης Ιερουσαλήμ περιγράφεται ως "η πρωτεύουσα πάντα με το εβραϊκό έθνος." Υποστήριξε ότι οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ιερουσαλήμ σχολιάζοντας ότι «πίσω από το Kotel έχουμε ένα τζαμί. Αλλά όταν προσεύχονται, ακόμη και αν μας holiest χώρα, που αντιμετωπίζουν Μέκκα. Η επιστροφή είναι η Ιερουσαλήμ. Έτσι μπορείτε να δείτε μόνο μία ένδειξη για το γεγονός ότι δεν ανήκει σε αυτούς. Δεν έχουν τίποτα - δεν υπάρχει σύνδεση. "

Όπως θα περιμένατε από την παραπάνω εισαγωγικά, Metzger βλέπει τον εαυτό του ως οικουμενικό, ειδικά αν ο Οικουμενισμός συνεπάγεται bashing μουσουλμάνοι.

Σε Φεβρουάριος 2007 ταξίδι στην Ινδία, Metzger προσχώρησαν άλλα εξέχοντα Ραβίνων στην υπογραφή μια δήλωση κατά της βίας με τοπικούς ηγέτες Hindu, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής που οργανώθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των θρησκευτικών ηγετών. Ένα από τα σημεία που τονίζεται από τους συμμετέχοντες ήταν τα κοινά στοιχεία μεταξύ των Εβραίοι και οι Ινδουιστές, ιδίως σε ό, τι αφορά την συνεχιζόμενη βία στα χέρια των μουσουλμάνων s. Metzger σημειωθεί σε δηλώσεις του ότι "οι Εβραίοι έζησαν στην Ινδία για 2000 χρόνια και δεν έχουν ποτέ διακρίσεις. Αυτό είναι κάτι άνευ προηγουμένου στην ιστορία του ανθρώπου. "

Yona Metzger είναι αμφιλεγόμενη στο ίδιο το Ισραήλ για διάφορους λόγους, μερικοί από αυτούς που έχουν να κάνουν με το εξαιρετικά ιδιότυπο εκλογικές στην ισραηλινή κοσμική και θρησκευτική πολιτικού σώματος - που μοιάζει πολύ με φαγωμάρα μεταξύ της Ρωσικής κομμουνιστές. Όμως υπάρχει και το εξής:

Metzger δεν είχε ποτέ υπηρετήσει ως δικαστής θρησκευτικών (dayan), αν και τον ρόλο του ως αρχιραββίνος θα του ζητήσουν να καθίσουν ως Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου ραββινικός για πέντε χρόνια, πριν από τη μεταγωγή του με Σεφαραδίτικες ομόλογό του για να είναι επικεφαλής του επικεφαλής του Συμβουλίου Rabbinate. [ 24] Εξερχόμενα Σεφαραδίτικες αρχιραββίνος Eliyahu Bakshi-Doron απέστειλε επίσημη επιστολή προς το Γενικό Συμβούλιο ραββινικός Metzger διαμαρτύρονται για διορισμό. Στην επιστολή του, Bakshi-Doron περιγράφεται 1998 ραββινικός Metzger έρευνα για την προσωπική συμπεριφορά και τις εντολές, μετά την δημοσιοποίηση από πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, πλαστά υπογραφές στις συμβάσεις του γάμου, της απάτης και άλλων απειλεί Ραβίνων. [25] Η Επιτροπή των Ραβίνων βρέθηκαν Metzger τις εξηγήσεις των ενεργειών του "ανεπαρκής" και αποφάσισε τον "ακατάλληλο για να χρησιμεύσει ως ραββίνος." Η Επιτροπή, η οποία περιλαμβάνεται ραββίνος Shlomo Amar, αργότερα συμφώνησε να αποσύρει την απόφαση με την προϋπόθεση ότι Metzger αποσύρει την υποψηφιότητά για αρχιραββίνος του Τελ Αβίβ, η οποία το έκανε. Bakshi-Doron incensed ήταν να μάθετε ότι, πέντε χρόνια αργότερα, Metzger είχε πλέον τεθεί σε αγώνα δρόμου για την αρχιραββίνος της κατάστασης. Κάλεσε τον διορισμό "μια βεβήλωση του ονόματος του Θεού." [26]

17 Σχόλια

Η ύποπτη ταύτιση αντισιωνισμού και αντισημιτισμού
0 Responses to "Do you know Chanada..?"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις