7/21/2009 06:37:00 μ.μ.

(4) Comments

Πυρομανείς Καταπατητές και Οικοπεδοφάγοι με Χρυσόβουλα

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ



Δεν περίμενα ποτέ
ότι μπορεί να υπάρξουν "σκεπτώμενα άτομα" σ' αυτόν τον πλανήτη
που θα μιμηθούν τις ορδές του Ατίλλα
και τούς οικοπεδοφάγους του ελληνικού κράτους.
Και όμως
η Ασύμετρος Απειλή η μεγαλειώδης αυτή ΕΦΕΥΡΕΣΗ της ΕΥΠ
βρήκε μιμητές
ανάμεσα στούς "Εξωτερικούς Συνεργάτες και Βοηθούς/Μεντορές" της..:(



Εβραίοι έποικοι στα κατεχώμενα με την ανοχή του στρατού και της αστυνομίας
έβαλαν φωτιά στούς ελαιώνες των παλαιστινίων της δυτικής όχθης.κατά την διάρκεια του
εμπρησμού/επιδρομής κοντά στο εβραϊκό οικισμό της Yitzhar, λίγο έξω από την Nablus, τραυματίστηκαν 2 παλαιστίνιοι καταστράφηκαν 5 αυτοκίνητα και κάηκαν 1500 έως 2000 ελαιόδεντρα ανέφερε η Haaretz.
"Οι έποικοι έχουν ενθαρρυνθεί από την κυβέρνηση Νετανιάχου," είπε Rasan Darles.
Η οποία παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για τη δέσμευση όσον αφορά τη διευθέτηση των κτιρίων στην κατεχόμενη περιοχή, αρνείται να σταματήσει την κατασκευή των εποικιστικών έργων.
Εκτός αυτού το Ομοσπονδιακό ταμείου του κράτους του Ισραήλ, το οποίο προωθεί τον εποικισμό στα κατεχόμενα ,σχεδιάζει να αγοράσει δεκάδες χιλιάδες ακίνητα στην Ιορδανία πού ανήκαν πρίν τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στούς εβραίους και να φέρει τους Εβραίους Εποίκους από τις ευρωπαϊκές χώρες
Υπάρχουν χιλιάδες εβραϊκές περιουσίες στην Ιορδανία που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Κατοχής(χρυσόβουλα) και υπό τη βρετανική εντολή. Έχουμε αρχεία της ιδιοκτησίας", είπε ο πρόεδρος της ακροδεξιάς εβραϊκής οργάνωσης Arieh King στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
Μέχρι το 1995, την πώληση γης στην Ιορδανία για τους Ισραηλινούς ή κάθε πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό τους ήταν παράνομη και τιμωρείτο με θάνατο. Η νέα απόφαση η οποία αντικατέστησε το προηγούμενο καθεστώς ιδιοκτησίας επιτρέπει την άμεση αγορά ή τη χρηματοδοτική μίσθωση, Ιορδανικής Γής.
Ηδη, το 1967, το Ομοσπονδιακό ταμείου του κράτους του Ισραήλ αγόρασε στα κατεχόμενα της Δυτικής Όχθης εδάφη από την Ιορδανία.
Η κίνηση αυτή αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και το Αμάν, η οποία είναι μία από τις δύο αραβικές χώρες που έχουν διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ. . Η Αίγυπτος είναι η άλλη αραβική χώρα που αναγνωρίζει το Ισραήλ.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009 18:14:10 GMT

SB/HGH/AA SB / HGH / AA
4 Responses to "Πυρομανείς Καταπατητές και Οικοπεδοφάγοι με Χρυσόβουλα"
grsail said :
21 Ιουλίου 2009 στις 4:26 μ.μ.
Αυτό το κόλπο με την καταπάτηση γης και την καταστροφή περιουσιών το εφαρμόζουν ατιμώρητοι εδώ και πολλά χρόνια οι γιοι του Αιγύπτιου πρίγκιπα Μωϋσή. Έτσι επεκτείνουν τον ‘ζωτικό τους χώρο’.

Το δεύτερο κόλπο με την εξαγορά εδαφών στην περιοχή, δηλαδή σε χώρες εκτός Ισραήλ, και την προσέλκυση Εβραϊκών πληθυσμών, καλό θα ήταν οι Αραβικοί λαοί της περιοχής να το προσέξουν ιδιαίτερα !

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι δημογραφικοί συσχετισμοί στη Γάζα, μέρος της Δυτικής Όχθης και την ανατολική Ιερουσαλήμ είναι συντριπτικοί υπέρ των Αραβικών / Παλαιστινιακών πληθυσμών και μάλιστα με χρονικό βάθος μικρότερο των δύο (2) δεκαετιών !

Και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και περίπου ενάμισι εκατομμύριο (1.500.000) Άραβες εντός του Ισραήλ ως Ισραηλινοί πολίτες Β’ κατηγορίας.

Οι μόνοι τρόποι άμυνας των Ισραηλινών είναι οι βίαιοι εποικισμοί και η εξαγορά εδαφών μα στόχο την προσέλκυση πληθυσμών !

Είναι προφανής ή ιδιοτελής ‘αδιαφορία’ της Ευρώπης για τα τεκταινόμενα και η υποστήριξη του Ισραηλινού ψευδοκράτους από τις ΗΠΑ.

Το μέγιστο ερώτημα όμως είναι ΓΙΑΤΙ αδιαφορούν ολιγωρούν και υποτάσσονται οι ίδιοι οι Άραβες και τα ισχυρά κράτη τους αφήνοντας τους Παλαιστίνιους αλλά και ΟΛΗ την περιοχή στην τύχη της ! Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η ιστορία δεν συγχωρεί και ότι ο κάθε ένας παίρνει στο τέλος ό,τι του αξίζει !
grsail said :
21 Ιουλίου 2009 στις 7:28 μ.μ.
Χάθηκε ένα μήνυμα που έγραψα !
21 Ιουλίου 2009 στις 8:15 μ.μ.
δύο χάθηκαν ,
όχι ένα...
διότι έγιναν διορθωτικές κινήσεις όπως στο χρηματιστήριο αξιών..:-))
grsail said :
21 Ιουλίου 2009 στις 8:20 μ.μ.
... ωραία - επομένως ... any time :-))

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις