9/08/2009 11:57:00 π.μ.

(0) Comments

ΨΗΦΟΘΗΡΙΕΣ

...όλα jumbo....
...τώρα jumbo...
...Τσοχατζόπουλος Τέλος...
εκτός και εάν πάει κι' αυτός για Πρόεδρος όπως ο κινέζος
..:-DJumbo News
από την ριζοσπαστική αριστερά
- ο αλαβάνος αποχώρησε σύριζα από τον Σύριζα -...τελευταία νέα από τα jumbo...

( της ανανεωτικής αριστεράς )

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία την εισήγηση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για την κατάθεση του ψηφοδελτίου στον Αρειο Πάγο και από τις ένδεκα συνιστώσες που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υπάρχει επικεφαλής [Βλέπε άρθρο] .

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ανάγκη ο ΣΥΝ να παραμείνει ενωμένος και σημείωσε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η εκλογική μάχη.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια για τη λήψη των τελικών αποφάσεων, ενώ τις θέσεις της αναμένεται να αποσαφηνίσει και η Ανανεωτική Πτέρυγα του Συνασπισμού.

Ο κ. Φώτης Κουβέλης εξέφρασε τη διαφωνία του με την εισήγηση του κ. Τσίπρα, εμμένοντας στη θέση της ότι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

Είχε προηγηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ,όπου και ελήφθη η σχετική απόφαση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΠΕ του ΣΥΝ:

«Συνήλθε σήμερα, Κυριακή 06/09, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και κατά πλειοψηφία αποφάσισε:

1) Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο από τους επικεφαλής όλων των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Πράγμα που προβλέπεται και από το νόμο για τους συνασπισμούς κομμάτων. Πρώτος στη σειρά της κατάθεσης ο υπογράφων εκ μέρους του ΣΥΝ, ο Πρόεδρος του. Κανένας αρχηγός συνδυασμού. Οι επικεφαλής των συνιστωσών, de facto επικεφαλής του εκλογικού αγώνα για λογαριασμό των συνιστωσών που εκπροσωπούν όσο και του ενωτικού ψηφοδελτίου. Όλοι οι υποψήφιοι θα εκλεγούν με σταυρό, δηλ. κανένας δεν θα κάνει χρήση του προνομίου εκλογής χωρίς σταυρό εκ της θέσεώς του.

2) Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας να καταρτιστεί εξ ολοκλήρου από προσωπικότητες της Αριστεράς, από διανοούμενους, ανθρώπους των γραμμάτων και του πολιτισμού.

3) Τον Πρόεδρο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που θα προκύψει, να τον εκλέξει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, με δημοκρατικό τρόπο και με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της, μετά τις εκλογές.

4) Να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια θετικής ερμηνείας του νόμου ώστε να καταστεί δυνατό στον πρώτο εκ των επικεφαλής που καταθέτουν το ψηφοδέλτιο, στον Πρόεδρο του ΣΥΝ, να μην έχει περιορισμούς στη δημόσια παρουσία από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.»

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
ΑΠΟ ΤA JUMBO ( ΝΔ )
- ΟΧΙ
ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ -

...και...
για να μην με πούνε μμμμούουου
...στα jumbo...
πάρτε μια συνέντευξη του γιού
...στα jumbo...
(...στην ελευθεροτυπία..:-D ,συγνώμη...)
«Τι κυβέρνηση σχεδιάζω»...και...
για να μην με πούνε μμμμούουου
...στα jumbo...
και μια δήλωση του ανηψιού
...στα jumbo...
(...στην καθημερινή..:-P ,συγνώμη...)
Η οικονομία στο επίκεντρο της ομιλίας του
Το κυβερνητικό Εργο του Κωνσταντίνου Κ.

κι' άλλα νέα από τα jumbo ( τα Νέα )

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ (6/9/2009 11:24) Συνεχίζεται το «θρίλερ» στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίσιμη είναι η σημερινή απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει τελικώς ενωμένος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

κι' άλλα νέα από τα jumbo ( η Αυγή )

Π. Λαφαζάνης: Εκλογές - εκλογές για να προλάβουν κοινωνική έκρηξη


κι' άλλα νέα ,κι' άλλα νέα

Τα εκλογικά σχέδια του Περισσού

«Επιχείρηση Αρετή» σε ΝΔ και ΠαΣοΚ

Στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Κ. Πατέρας, πρώην πολιτευτής Τρικάλων με τη ΝΔ

*
0 Responses to "ΨΗΦΟΘΗΡΙΕΣ"

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις