6/18/2009 05:07:00 μ.μ.

(8) Comments

Σκοτάδια...

Της νύχτας (ΣΕΧΤΑΣ...) τα καμώματα
τα βλέπει η μέρα (κοινωνία) και γελά αδιάφορα
πριν βάλει τα κλαμματα...
ακούγοντας
τα παραμύθια του πόντ(ι)ου



(Βοσνία αρχές της 10ας του 1990)


Αντικουμμουνιστής
O νέος Ernesto "Che" Guevara των Βαλκανίων

(...τα οικονομικά κέντρα που καλλιεργούν και κατευθύνουν την τρομοκρατία
καλλιεργούν και τον αντικομμουνισμό/φασισμό διεθνώς... )


Ας ξεκινήσουμε με μια αλευρική και όχι αλγεβρική Εξίσωση..:
Στο σώμα του άτυχου αστυνομικού βρέθηκαν περισσότερες από 20 σφαίρες,
αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν περίπου 5 πυροβολισμούς.
Αυτή η πρόταση από το πρώτο θέμα μου σφηνώθηκε στο μυαλό από χθές το πρωί
και δεν λέει να φύγει...
... έμμονη ιδέα ..?!?
δεν νομίζω διότι ψάχνοντας ολημερίς ανακάλυψα διάφορα εκ των οποίων
σας παραθέτω τα πιό Αξιόλογα..:



(La Mort de Sardanapale, Óleo sobre lienzo 392cm x 496cmEugéne Delacroix. 1827 )

Το κράτος, ιδιαίτερα σήμερα, βρίσκεται στα χέρια των υπερεθνικών ελίτ της εξουσίας (των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων») και των ποικίλων μηχανισμών τους. Μέσα σε αυτό το κράτος κυριαρχεί το παρακράτος (σε όλες τις δομές εξουσίας, και στα κόμματα) και οι πλανητικές μυστικές υπηρεσίες.
Με πιο απλά λόγια: Οι καθοδηγητές του κράτους είναι οι παρακρατικοί θύλακες. Το κράτος είναι ο μηχανισμός του παρακράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών. Αυτό συμβαίνει σε όλο το θεσμικό πολιτικό πλαίσιο.
Συνεπώς, όταν αντιπαραθέτουμε το «κράτος» στην «τρομοκρατία» εξαπατούμε ασυστόλως, διότι είναι αυτό το κράτος (οι παρακρατικοί του καθοδηγητές) που οργανώνουν και σχεδιάζουν τα ποικίλα παιχνίδια της τρομοκρατικής προβοκάτσιας: Από τις ένοπλες ομάδες, τις «αντιεξουσιαστικές» συμμορίες, τις «αριστερίστικες» σέχτες, μέχρι τους κουκουλοφόρους των «Δεκεμβριανών», τους πλιατσικολόγους και τις «μαφίες» των αλλοδαπών.
Αντιπαραθέτουμε, με άλλα λόγια, την «τρομοκρατία» στο κράτος που την κατασκευάζει, την οργανώνει και την καθοδηγεί.
Ταυτόχρονα κάνουμε και την ελεεινή μικροκομματική, ψηφοθηρική εμπορία, δημαγωγώντας αγρίως και υστερικά για το «ανύπαρκτο κράτος» ή την «ανύπαρκτη κυβέρνηση»...

Η μεγαλύτερη χώρα, που συντονισμένα εργάζεται για να προωθήσει τα συμφέροντά της στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και της Βαλκανικής, είναι οι ΗΠΑ. Χωρίς να χωρά καμία αμφισβήτηση, σαμποτάρουν ενέργειες της ελληνικής πολιτικής (ελέω ανικανότητας από την Ελληνική πλευρά), προωθούν θέσεις, απόψεις και σχεδιασμούς κατά του Ελληνισμού, ακόμη και κατά των γεωγραφικών υφιστάμενων δεδομένων, για να μπορέσουν να πιέσουν και να αναγκάσουν σε προσκυνηματική πολιτική υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων (και επιχειρήσεων) και κατά του ρωσικού εναγκαλισμού και της Ελληνο-Ρωσικής φιλίας η οποία έκανε την εμφάνισή της κατά τα τελευταία χρόνια… Η δημιουργία μειονοτήτων, αλλά και η ενίσχυση πολιτικών (και όχι μόνο…) δράσεων κατά των Ελληνικών συμφερόντων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και περιμετρικά της χώρας ή και στα διεθνή φόρα, είναι πλέον μία πάγια τακτική η οποία πιέζει ασφυκτικά, για να εξαναγκάσει την κυβέρνηση Καραμανλή να υποκύψει… όχι για να δεχθεί τις «διαταγές» του Λευκού Οίκου και του Στέητ Ντιπάρτμεντ, αλλά για να παραιτηθεί από την διακυβέρνηση της χώρας. Μάλιστα, η παραίτηση και η αποπομπή ολόκληρου του κυβερνητικού σχήματος, δείχνει να είναι απαίτηση « προς παραδειγματισμό » εκείνων των πολιτικών σχημάτων που θα ακολουθήσουν και που θα αναλάβουν το μέλλον των πολιτών και της χώρας αυτής που λέγεται Ελλάδα…

Άριστα ‘Συντονισμένη’ Τρομοκρατία

Τι βολικά που έρχονται τα πράγματα καμιά φορά...ή και πολλές!

8 Responses to "Σκοτάδια..."
tiktos said :
18 Ιουνίου 2009 στις 7:07 π.μ.
Τη στιγμή που η χώρα έχει ξεπεράσει το στάδιο της μουρδελοποίησης,στο παρακράτος έχει μαζευτεί σωρός χρημάτων και εξουσίας.Όπως οι βυζαντινοί ημών πρόγονοι.
Προκειμένου να χάσει τα προνόμιά του,το παρακράτος,συνομωτεί με τους εκάστοτε οθωμανούς.

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πρίν ξεπουλημένο
18 Ιουνίου 2009 στις 1:01 μ.μ.
..σίγουρα..,
ειδικά όταν βλέπει κανείς και τις δηλώσεις της
αντιπολίτευσης..:-(
THEPOS said :
18 Ιουνίου 2009 στις 3:56 μ.μ.
θέλοντας να συμφωνήσω απόλυτα με τα συμπεράσματά σου να σου θυμίσω ότι τα θύματα της τρομοκρατίας γενικότερα και ειδικότερα μοιάζουν σαν από παραγγελία περισσότερο παρά με όσα λέγονται στις προκηρύξεις. Να σου θυμίσω την δολοφονία του Τούρκου ακόλουθου λίγο πριν την υπογραφή συμφωνίας ειρήνης με την Τουρκία που ματαιώθηκε ή την προεκλογική δολοφονία που χάρισε την νίκη σε κάποιους ή εκείνου του διευθυντή κρατικού οργανισμού που την ημέρα που είπε ότι την επομένη θα δώσει συνέντευξη τύπου για τις κλοπές και τις ρεμούλες στον οργανισμό τον σκότωσαν οι υποτιθέμενοι αριστεροί τρομοκράτες. Εκείνο για το οποίο διαφωνώ είναι η ισοπέδωση. Παρά τις όποιες εντυπώσεις η δεξιά ταυτίστηκε πάντα με το παρακράτος. Δεν εξαιρώ και κάποιους δεξιούς που το παίζουν δημοκράτες και προοδευτικοί αλλά τις πρακτικές αυτές του παρακράτους πάντα η δεξιά τις χρησιμοποίησε. Άλλωστε όπως αποδείχτηκε σε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, θα το μάθουμε κάποτε και για τους δικούς μας, η CIA τους χρηματοδοτούσε και είχε και δικό της άνθρωπο μέσα. Απλά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια χτυπούσαν και κανέναν ξόφαλτσο, όπως οι αποτυχημένες επιθέσεις στην Αμερικανική πρεσβεία. Την πλήρωσε λοιπόν ένας απλός άνθρωπος γιατί κάποιοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια για να παραμείνουν στην κάθε μορφής εξουσία. Αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει.
18 Ιουνίου 2009 στις 4:02 μ.μ.
..μααά δεν σημαίνει ότι υπερασπίζομαι
,έστω και στο ελάχιστο,
την δεξιά....
όταν επισημαίνω ότι και η αριστερά
έχει ευθύνη απέναντι στον πολίτη
και το πολίτευμα..!?!
grsail said :
18 Ιουνίου 2009 στις 4:35 μ.μ.
Με μια απόφαση 'ναι μεν αλλά', το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας παραπέμπει τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 06/12/2008, στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου «για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με τη μορφή του ενδεχόμενου δόλου» που τελέστηκε σε «ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ναι μεν, να ηρεμήσουν τα πνεύματα της κοινής γνώμης, αλλά και εύκολα ανατρέψιμη, με ελαφρυντικά για τον μπάτσο ....

... μερικά από τα 'ελαφρυντικά' θα μπορούσαν να είναι και δολοφονίες νεαρών αστυνομικών από 'αναρχικές ομάδες' και 'τρομοκράτες' του ΠΗΓΑΙΝΕ και του ΕΛΑ της ΣΕΧΤΑΣ και της ΨΕΥΤΑΣ ... Ήμαρτον !
18 Ιουνίου 2009 στις 4:39 μ.μ.
έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας..,
υπομονή..;-)
THEPOS said :
18 Ιουνίου 2009 στις 5:26 μ.μ.
Όπως βλέπεις φίλε δεν διαφωνώ ότι και η αριστερά έχει τις ευθύνες της. Βέβαια εδώ θα πρέπει να δούμε πόσο αριστεροί είναι κάποιοι αριστεροί. Γιατί για μένα και νομίζω ότι δεν θα σε βρω αντίθετο αριστερά είναι ο τρόπος ζωής που υπερασπίζεται τα δικαιώματα τα δικά μου όσο και των υπολοίπων το ίδιο. Τα υπόλοιπα είναι μόνο τίτλοι. Τα χρωματιστά γυαλιά ότι χρώμα και να έχουν δεν παύουν να είναι χρωματιστά. Απλά έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω λουλούδια αν ψάξω σε ένα λιβάδι παρά σε ένα νταμάρι, χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και εκεί.
18 Ιουνίου 2009 στις 6:11 μ.μ.
-Απλά έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω λουλούδια αν ψάξω σε ένα λιβάδι παρά σε ένα νταμάρι, χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και εκεί.-

αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα..:-))

Δημοσίευση σχολίου

αναρτησεις