11/14/2009 04:37:00 μ.μ.

(2) Comments

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ


- ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
ΣΤΗΝ
ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΠΙΣΤΕΥΑΝ
,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ,
ΟΤΙ
ΕΚΤΕΛΟΥΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ -

...ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...
???




Αυτή είναι η Αντιγόνη Χελιώτη,
η 22χρονη φερόμενη τρομοκράτισσα που συνελήφθη τα ξημερώματα
και θεωρείται μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της φωτιάς"




troktiko

Μία από τις κοπέλες που αναζητούσε η Αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό αποτυπωμάτων στην γιάφκα του Χαλανδρίου είναι η Αντιγόνη Χελιώτη, η 22χρονη που συνελήφθη τα ξημερώματα για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η σύλληψη της 22χρονης έγινε μετά από επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν γνώστης της επίθεσης και εξετάζεται η συμμετοχή της. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν την κοπέλα μετά τα επεισόδια και την είδαν να μπαίνει σε υπό κατάληψη οίκημα πίσω από το Πολυτεχνείο. Βγαίνοντας από το οίκημα, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ δεν αποκλείεται στον χώρο αυτό να έχουν πάει κατά καιρούς κι άλλα φερόμενα ως μέλη των «Πυρήνων». Εναντίον της Αντιγόνης Χελιώτη, που μετακόμισε πρόσφατα στα Εξάρχεια αφήνοντας το πατρικό της στα βόρεια προάστια, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στις 3 του μήνα, όπως και για άλλους 4 νεαρούς που παραμένουν ασύλληπτοι. Θυμίζουμε πως για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν προφυλακιστεί τρεις νεαροί (Μανώλης Γιόσπας, Χάρης Χατζημιχελάκης, Παναγιώτης Μασούρας), ελεύθερη υπό όρους έχει αφεθεί η Μυρτώ Παντέλογλου και εκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλα 6 άτομα (Γεώργιο και Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιώργο Καραγιαννίδη, Ελένη Κοντοπούλου, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη και Νταμιάνο Μπαλάνο).
Για να δούμε τι θα βγει από την σύλληψη της κοπέλας…

.

ΠΡΟΤΑΣΙΣ
...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΛΟΓΟΥΝ...



Ο Αγιατολάχ Αμπντολχοσέιν Μοεζί, 65 ετών, εκπρόσωπος του Ανώτατου Θρησκευτικού Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, στη Βρετανία και προσωπική του επιλογή, επικεφαλής του Αγγλικού Ισλαμικού Κέντρου (Islamic Center of England), ζήτησε από τους Βρετανούς μουσουλμάνους που υπηρετούν στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις να παραιτηθούν!

Το… ακλόνητο επιχείρημα που επικαλέστηκε, είναι ότι η εμπλοκή του βρετανικού Στρατού στα μέτωπα του Ιράκ και του Αφγανιστάν, απαγορεύεται από το Ισλάμ, επειδή σκοτώνονται μουσουλμάνοι! Τους κάλεσε επίσης, να νικήσουν αυτούς που διάκεινται εχθρικά απέναντι στο ιρανικό καθεστώς και να κρατήσουν την ισλαμική Δημοκρατία ζωντανή…


http://www.i-reportergr.com/2009/11/blog-post_81.html


.
2 Responses to "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ"
Φώντας said :
14 Νοεμβρίου 2009 στις 8:02 μ.μ.
Τι να κάνουν ότι βλέπουν στα έργα του αμερικάνικου σινεμά το αντιγράφουν οι άνθρωποι και μεις το πληρώνουμε.
14 Νοεμβρίου 2009 στις 8:10 μ.μ.
..όχι..όχι..αγαπητέ..:-)
..το κουκουλοφόρεμα επιβάλεται απο την "υπηρεσία",
..αναρωτιώμαστε μόνον γιατί...;-)

Δημοσίευση σχολίου